Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Aligner Chewie – pomoć za ubrzanje nevidljive ortodontske terapije

22 pro, 2020

Drage pacijetice i pacijenti, za sve korisnike nevidljivih ortodontskih udlaga od sada u ponudi imamo Aligner Chewies. Zanima vas što je to? Nastavite čitati!

Što je Aligner Chewie i čemu on služi?

Aligner Chewieji su maleni cilindri dimenzija 3×1 cm izrađeni od spužvastog materijala, a koji služe za bolje prianjanje alignera, odnosno nevidljivih ortodontskih udlaga. Njihovom je uporabom moguće pospiješiti djelovanje alignera te osigurati da će trajanje ortodontske terapije biti jednako predviđenom.

Uporabom ovog dodatnog ortodontskog pomagala stimuliraju se periodontalna vlakna koja okružuju korijen zuba, a čime se ubrzava stanična aktivnost koja je prijeko potrebna za uspješnu ortodontsku terapiju.

Kako ću koristiti svoje Chewieje?

Kako bi koristili vaš Aligner Chewie, postavite alignere na zubni niz i lagano grickajte vaš Chewie, počevši od jedne strane zubnog niza prema drugoj. Chewie je potrebno grickati barem 3-4 minute. Ovako ćete osigurati optimalno prianjanje vaših alignera.

dentech-18-blog-implantat-chewie-web

Gdje mogu kupiti Aligner Chewieje?

Vaš paketić koji sadrži 2 Aligner Chewieja možete kupiti u Dentechu po cijeni od 30,00 HRK.

Želite li doznati više, obratite nam se putem telefona 021/488-699, e-pošte info@dentech.hr, Facebooka ili Instagrama, a mi ćemo se potruditi da vam ponudimo sve odgovore na vaša pitanja.

Zašto Dentech – Dentalna klinika

Dentalnu kliniku Dentech čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u svim granama stomatologije. Smješteni smo u srcu Dalmacije – Splitu i s veseljem pomažemo pacijentima iz svih dijelova Hrvatske, Europe i svijeta.

Nedavno pregledano:

Pročitajte još…

Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Poštovani pacijenti, ovim putem vas obaviještavamo o prilagođenom radnom vremenu u mjesecu...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)