Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

ClearCorrect prozirne ortodontske udlage kao alternativa fiksnom aparatiću

22 ruj, 2022

Svjesni smo važnosti zdravog osmijeha te danas veliku pozornost uglavnom posvećujemo ravnim i bijelim zubima. Sjajan osmijeh može poboljšati vaš izgled i samopouzdanje, ali prednost lijepog osmijeha nije isključivo u izgledu. Kada su zubi u nepravilnom položaju, žvakanje može biti otežano, zubi se brže troše, a to može izazvati dugotrajna oštećenja.

Ortodoncija je grana dentalne medicine koja se bavi prevencijom, dijagnosticiranjem i ispravljanjem nepravilnog položaja zubi. Moderna, digitalna ortodoncija, nudi nam bijeg od neudobnih metalnih fiksnih aparatića. ClearCorrect prozirni ortodontski aparatić, u obliku više setova ortodontskih udlaga, korisniku pruža diskretno i funkcionalno rješenje za ispravljanje zuba.

Ovaj prozirni mobilni aparatić nudi vam brojne prednosti – olakšano održavanje higijene, nesmetanu mogućnost konzumiranja jela i pića, potpuno je proziran i savršeno udoban za nošenje. ClearCorrect prozirni aparatić učinkovito i sigurno pomiče vaše zube prema idealnom položaju.

ClearCorrect-web

Kako izgleda proces izrade i dobivanja ClearCorrect aparatića?

Prije svega, vaše ClearCorrect iskustvo započinje besplatnim konzultacijama, pregledom i izradom 3D intraoralnog skena. Na takav način je moguće izraditi kompjuterizirani 3D prikaz vaših zuba, zajedno sa simulacijom željenog osmijeha.

Kada se odlučite na terapiju ClearCorrect prozirnim ortodontskim udlagama, započinje se s izradom plana terapije. U planu terapije se svaki korak, odnosno pojedinačni pomak svakog zuba unaprijed planira i vizualizira. Kada ste zadovoljni posljednjim korakom plana terapije, započinjemo s izradom vaših ortodontskih udlaga.

Nakon prosječnih 3-4 tjedna od potvrde plana terapije, vaše udlage će biti spremne te ćemo vam se javiti u vezi dogovora termina za postavu prvog seta udlaga. Ostalih nekoliko setova ćete svakih 7-14 dana mijenjati sami, pri čemu se značajno smanjuje broj kontrolnih pregleda te su pregledi na kojima pratimo uspješnost terapije potrebni u prosjeku svaka 2 mjeseca.

Za razliku od fiksnog ortodontskog aparatića, ClearCorrect prozirne ortodontske udlage možete skinuti kada god je to potrebno, samo je važno da ih nosite barem 22 sata dnevno kako bi omogućili kontinuirano i sigurno ispravljanje vaših zuba.

ClearCorrect-Dentech-web

Iskoristite MEGA popust na ClearCorrect aparatić i ostvarite uštedu u vrijednosti 6.600 kn

Svaka osoba sanja o savršenom i lijepom osmijehu, ali nisu svi oduševljeni činjenicom da moraju nositi aparatić za zube. Kako biste izbjegli nošenje fiksnog aparatića, ClearCorrect prozirni ortodontski aparatić nudi vam potpunu udobnost nošenja, lakše održavanje oralne higijene te konzumiranje hrane i pića.

Povodom ClearCorrect informativnih dana 11.-12.10., nudimo vam čak 30% popusta na ClearCorrect prozirni ortodontski aparatić. Tako je standardna cijena u iznosu 22.000 kn, koja uključuje obje čeljusti, ovim povodom snižena na 15.400 kn.

Rezervirajte vaš termin za besplatan pregled i konzultacije s našim stručnim timom putem telefona 021/488-699, 099/482-7567 ili e-pošte info@dentech.hr, a to možete učiniti i ovdje.

Zašto Dentech – Dentalna klinika

Dentalnu kliniku Dentech čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u svim granama stomatologije. Smješteni smo u srcu Dalmacije – Splitu i s veseljem pomažemo pacijentima iz svih dijelova Hrvatske, Europe i svijeta.

Nedavno pregledano:

Pročitajte još…

Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Poštovani pacijenti, ovim putem vas obaviještavamo o prilagođenom radnom vremenu u mjesecu...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)