Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Dentalna ordinacija u Splitu

10 sij, 2017

Ugodan ambijent te tim stručnjaka iz naše ordinacije ključ su za uspješne i kvalitetne dentalne usluge.

Svakom pacijentu pristupamo individualno, što podrazumijeva razumijevanje osobitosti i potreba pojedinog pacijenta. Prije donošenja odluke koja bi u većoj mjeri, naravno na bolje promijenila vašu trenutačnu situaciju, konzultiramo se s našim stručnjacima iz različitih područja dentalne medicine kako bismo donijeli najprikladnije rješenje.

Od iznimne nam je važnosti potpuna usredotočenost na pacijenta te na njegovo mišljenje i želje. Naše su ordinacije opremljene najsuvremenijom opremom i priborom; iz tog ste razloga u mogućnosti kod nas napraviti RTG ili CT snimak zuba, i to bez ikakvog čekanja.

U našoj ordinaciji obavljamo usluge koje se odnose na endodonciju, implantologiju, ortodonciju, kirurgiju, protetiku, estetsku kirurgiju te paradontologiju. Prije izvođenja bilo kojeg stomatološkog zahvata mi ćemo vam najprije analizirati stanje vaših zubi kako bismo donijeli pravu dijagnozu. Postavljanje točne dijagnoze veliki je korak unaprijed u primjeni terapijskog rješenja stomatoloških problema. U ovom se slučaju koristimo 3D dijagnostikom kod koje suvremeni digitalni RTG aparati imaju najveću ulogu u donošenju dijagnoze i plana terapije.

Najčešće korištena snimka u stomatološkoj praksi je digitalni ortopan, a obuhvaća sve zube donje i gornje čeljusti, okolne potporne strukture te čeljusne zglobove. Iz tog je razloga najidealniji način postavljanja detaljne dijagnostike. Endodoncija podrazumijeva dijagnosticiranje te liječenje bolesti zubne pulpe odnosno zubnog živca. Ova se terapija sastoji od uklanjanja zubne pulpe i punjenja korijenskih kanala. Današnja tehnologija određivanja duljine korijenskog kanala te punjenje istog jamči savršene rezultate. Implantologija je grana stomatologije koja se bavi zubnim nadomjescima.

U našoj ordinaciji obavljamo usluge nadomještanja izgubljenih zubi korištenjem implantata koji su biokompatibilni. Implantate koristimo kada je potrebno nadomjestiti jedan, ali i više zuba. U tom se slučaju kombiniraju i ostala protetska rješenja. Protetski radovi u našoj ordinaciji savršena su zamjena za prirodne zube, jer se pritom koristimo vrhunskim materijalima koji osiguravaju prirodni izgled.

Stomatološka protetika omogućuje nadomještanje oštećenih ili izgubljenih zuba, ali njome se postiže sklad, funkcionalnost i estetski izgled. Fiksna stomatološka protetika odnosi se na stomatološke radove koji se učvršćuju u ustima i ne vade se. U fiksnu protetiku ubrajaju se krunice i mostovi. U slučaju da fiksna protetika nije moguća tada se izvode kombinirani radovi mobilne i fiksne protetike.

Naša ordinacija ima rješenja i za nepravilno postavljenje zube i okolne strukture. Time se bavi grana dentalne medicine pod nazivom ortodoncija. Prije svake ortodontske terapije naši će stomatolozi najprije postaviti dijagnozu kako bi dobili uvid u daljnje radove. Ortodontska terapija odnosi se na popravljanje funkcije zubi i žvačnog sustava. Njome se sprječava prekomjerno trošenje zuba te preopterećenja žvačnih mišića i čeljusnog zgloba. Pravovremenom primjenom ortodontske terapije u najvećoj se mjeri popravlja i estetika zubi.

U našoj vam ordinaciji stojimo na raspolaganju i za izvođenje isključivo estetskih dentalnih usluga.

U mogućnosti ste dobiti estetske ispune, ljuskice, zubni nakit i sl. Obavljamo i jednostavnije usluge poput izbjeljivanja zubi, ali i najkompleksnije estetke zahvate. Posebnu pažnju poklanjamo najmlađim pacijentima s kojima stvaramo određeno povjerenje. Povjerenje je temelj za kvalitetnu terapiju kojom se osiguravaju zdravi zubi vašeg djeteta.

Pri svakom posjetu, rado ćemo vas savjetovati o pravilnom čišćenju zubi vaših mališana.

Zašto Dentech – Dentalna klinika

Dentalnu kliniku Dentech čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u svim granama stomatologije. Smješteni smo u srcu Dalmacije – Splitu i s veseljem pomažemo pacijentima iz svih dijelova Hrvatske, Europe i svijeta.

Nedavno pregledano:

Pročitajte još…

Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Poštovani pacijenti, ovim putem vas obaviještavamo o prilagođenom radnom vremenu u mjesecu...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)