Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Doznajte što vas očekuje u Dentechu na Invisalign danima otvorenih vrata 1.-3.9.

24 kol, 2021

U rujnu za vas pripremamo pravu poslasticu. Zanima vas o čemu se radi? Doznajte u nastavku!

invisalign-provider-model-na-plazi

Ostvarite do 20% popusta na Invisalign danima otvorenih vrata 1.-3. rujna

Invisalign nevidljivi aparatić revolucija je u svijetu moderne ortodoncije. Osim što je potpuno neprimjetan, on pomiče vaše zube nježno i precizno, a svaki je pomak moguće već unaprijed isplanirati i predvidjeti.

Doživite čari digitalne ortodoncije i posjetite nas na Invisalign danima otvorenih vratima od 1.-3. rujna te izradite besplatnu 3D simulaciju vašeg osmijeha. Pomoću suvremene 3D tehnologije doznajte kako će izgledati vaš novi osmijeh!

Ostvarite do 20% popusta na Invisalign nevidljivi aparatić i u suradnji s našim stručnjacima izradite plan terapije. Svim kandidatima koji se odluče na ortodontsku terapiju Invisalign nevidljivim aparatićem poklanjamo besplatno čišćenje kamenca s pjeskarenjem, izradu rendgenskih snimki te retainer (na završetku terapije) u vrijednosti 1.000 kuna!

Kako do nas?

Tu smo za vas od ponedjeljka do petka putem telefona 021/488-699, 099/482-7567 i e-pošte info@dentech.hr, a možete nas dobiti i putem Facebooka i Instagrama.

Naš tim će s radošću za vas pronaći termin za besplatni pregled i konzultacije o željenom tretmanu. Obratite nam se s povjerenjem i otkrijte ljepšu stranu osmijeha uz Dentech!

Zašto Dentech – Dentalna klinika

Dentalnu kliniku Dentech čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u svim granama stomatologije. Smješteni smo u srcu Dalmacije – Splitu i s veseljem pomažemo pacijentima iz svih dijelova Hrvatske, Europe i svijeta.

Nedavno pregledano:

Pročitajte još…

Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Poštovani pacijenti, ovim putem vas obaviještavamo o prilagođenom radnom vremenu u mjesecu...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)