Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Implantat, nadogradnja i krunica po promo cijeni?! Samo u Dentechu!

5 sij, 2021

Do kraja mjeseca iskoristite akciju koja uključuje kombinaciju GC implantata, nadogradnje i krunice za svega 5.000 kuna!

Implantati su najidealnije i doživotno rješenje za sve oblike bezubosti, a karakterizira ih čvrstoća i otpornost te funkcija jednaka prirodnom zubu. Implantat je lagani titanski vijak koji zamjenjuje ulogu korijena zuba te zbog načina na koji opterećuje kost istovremeno sprječava propadanje i resorpciju iste, dok krunica izrađena pomoću CAD/CAM tehnologije jamči maksimalnu estetsku prihvatljivost, ali i funkciju.

Ugradnjom implantata napokon ćete moći nesmetano žvakati i smijati se bez opterećenja, no učinit ćete i mnogo više, jer ovim korakom birate dugoročnu investiciju u vaše oralno zdravlje.

Obratite nam se još danas putem telefona 021/488-699, e-pošte info@dentech.hr, Facebooka ili Instagrama i dogovorite vaše potpuno besplatne konzultacije i pregled!

Zašto Dentech – Dentalna klinika

Dentalnu kliniku Dentech čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u svim granama stomatologije. Smješteni smo u srcu Dalmacije – Splitu i s veseljem pomažemo pacijentima iz svih dijelova Hrvatske, Europe i svijeta.

Nedavno pregledano:

Pročitajte još…

Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Poštovani pacijenti, ovim putem vas obaviještavamo o prilagođenom radnom vremenu u mjesecu...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)