Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Intraoralni skener

15 tra, 2015

Zaboravite silikon, zaboravite alginat, zaboravite prah i sav ostali pribor i materijale koje su se do sada koristili za uzimanje klasičnog zubnog otiska. 3D Intraoralni skener je već prisutan u DENTECH-u i drastično je promijenio naš način rada!

Najmodernija tehnologija na dohvat ruke! Digitalni otisci imaju puno prednosti: to je inovatno, i istodobno, najprilagodljivije rješenje za sve one koji žele biti dijelom digitalne dentalne medicine.

Intraoralna kamera, odnosno intraoralni 3D skener, prvi je element u sustavu digitalne izrade protetskog nadomjestka koji se trenutno koriste u svijetu, ali i u nas. Upotreba skenera i CAD/CAM sustava prilično je jednostavna. CAD programi za dizajniranje nude već unaprijed programirane predelemente, gotova rješenja, koja se tek dorade i prilagode potrebama svakog pojedinog pacijenta i situacije.
Osim jednostavnosti korištenja, velika prednost ovakvih sustava je brzina rada i iznimna preciznost.

Zašto Dentech – Dentalna klinika

Dentalnu kliniku Dentech čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u svim granama stomatologije. Smješteni smo u srcu Dalmacije – Splitu i s veseljem pomažemo pacijentima iz svih dijelova Hrvatske, Europe i svijeta.

Nedavno pregledano:

Pročitajte još…

Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Poštovani pacijenti, ovim putem vas obaviještavamo o prilagođenom radnom vremenu u mjesecu...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)