Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Novi medicinski webshop u Hrvatskoj – CROSST.HR

28 srp, 2020

Ponosno vam predstavljamo naše nove partnere i veselimo se suradnji s najnovijim medicinskim webshopom u Hrvatskoj!

Name, s početkom kolovoza svoja online vrata otvara Crosst.hr. U ovom preglednom i modernom webshopu moći ćete pronaći raznovrsne medicinske proizvode i opremu po povoljnim cijenama. Široki medicinski asortiman podrazumijeva proizvode poznatih brendova ortopedskih pomagala i sportske ortopedije, proizvode za dijabetičare, dodatke prehrani, pomagala za invalide i starije osobe, uređaje poput tlakomjera i termometara kao i ostale medicinske proizvode široke potražnje.

Usmjeren na poboljšanje kvalitete života svojih korisnika, neprestano u potrazi za novim rješenjima, inovativnim proizvodima i učinkovitim pomagalima, Crosst.hr kontinuirano širi svoj asortiman te uvodi više od deset tisuća artikala kroz sljedećih godinu dana.

Mladi osnivači koji se kriju iza ove online trgovine zaslužni su za nastanak i razvoj ideje i stvaranje inovativnih rješenja. Visoko kvalificirani tim stručnjaka iz poslovnice u Osijeku zadužen je za sva pitanja kao i za podršku kupcima putem telefona, chata ili maila. Pružanje izvrsne usluge cilj je i misija Crosst.hr tima, pa su tako kupcu dostupne iscrpne i intuitivne kategorizacije i filteri uz pomoć kojih se puno lakše orijentirati i donijeti pravu odluku.

Crosst.hr nije obična web trgovina- ovdje je brigu o kupcu uvijek na prvom mjestu.

Iz udobnosti i sigurnosti svoga doma odaberite najbolja medicinska pomagala koja potpisuju najpoznatiji svjetski proizvođači. Obratite se operaterima za upute ili više informacija u bilo kojem trenutku bez ustručavanja i slobodno dodajte u košaricu odabrane proizvode jer Crosst.hr je mjesto sigurne kupnje!

Crosst.hr je mjesto dizajnirano za svakoga, od privatnog kupca pa sve do medicinskih profesionalaca koji trebaju najbolji izbor, vrhunsku uslugu i kontinuiranu podršku. I za kraj, nemojte zaboraviti da uz promo-kod CROSST10 ostvarujete deset posto popusta na svoju prvu kupovinu!

dentech-25-1-novi-medicinski-webshop-u-hrvatskoj-crosst-featured-web

Zašto Dentech – Dentalna klinika

Dentalnu kliniku Dentech čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u svim granama stomatologije. Smješteni smo u srcu Dalmacije – Splitu i s veseljem pomažemo pacijentima iz svih dijelova Hrvatske, Europe i svijeta.

Nedavno pregledano:

Pročitajte još…

Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Poštovani pacijenti, ovim putem vas obaviještavamo o prilagođenom radnom vremenu u mjesecu...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)