Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Novo u PONUDI – Tretman skin Boosterima – AKCIJA 2+1 GRATIS

4 srp, 2022

Za sve one koji svoj izgled žele poboljšati na diskretan i efikasan način, a žele izbjeći tretman filerima ili botoxom, u našu ponudu uveli smo tretman skin boosterima.

Što postižemo skin boosterima?

Tretman skin boosterima omogućava vam postizanje odmornog i osvježenog izgleda, pri čemu vašoj koži vraćamo elasticitet, tonus i sjaj. Ovaj tretman aminokiselinama, koji stimulira fibroblaste da stvaraju kolagen i elasten, vraća koži njenu elastičnost i volumen.

Kome je namijenjen tretman skin boosterima?

Tretman skin boosterima savršen je za one koji ne žele koristiti dermalne filere ili botox, a voljeli bi postići prekrasan izgled zdrave kože. Ovaj se tretman može koristiti i u kombinaciji s dermalnim filerima, za dobivanje volumena, elastičnosti kože i odmornog izgleda lica i dekoltea.

Skin boosteri se ne koriste u trudnoći, dojenju, kod upale ili infekcije područja koje želimo tretirati te hipersenzitivnosti na sastojke.

Koliko dugo traju rezultati tretmana?

Rezultati tretmana skin boosterima mogu trajati do 6 mjeseci, a tretirati možemo tamne krugove ispod očiju, gubitak tonusa kože, oštećenja od sunca, suhu i/ili staru kožu, bore, ožiljke od akni, kao i mnoge druge nepravilnosti. Kako bismo omogučili da rezultat traje što duže, postupak možemo ponoviti za 7-10 dana, čime se sitni nabori i bore uklanjaju u potpunosti. Za potpuni učinak, potrebna su 2-3 tretmana.

Koje skin boostere upotrebljavamo u Dentechu?

U našoj klinici koristimo dva branda skin boostera – Jalupro i Belotero skin boostere.

JALUPRO-HMW

Belotero Revive skin booster

Ovaj proizvod prikladan je za osobe koje žele diskretnije rješenje od hijaluronskih filera. Belotero Revive skin booster poboljšava hidrataciju i kvalitetu kože, zaglađuje i redefinira strukturu, puni brazde atrofičnih ožiljaka te smanjuje crvenilo. Ovaj skin booster je učinkovit kroz 36 tjedana od tretmana.

Jalupro skin boosteri

Jalupro Super Hydro jedan je od najučinkovitijih skin boostera na tržištu. Sadrži hijaluronsku kiselinu podijeljenu na dvije različite molekularne veličine, zbog čega ova struktura ima snažan učinak liftinga i hidratacije. Ovaj proizvod još u sebi sadržava 7 različitih aminokiselina – glicin, prolin, lizin, leucin + alanin, valin i arginin.

Jalupro HMW Pink skin boosterom tretiramo područje lica, vrata i dekoltea, kako bi koža dobila elasticitet, tonus i svježinu. Koristi se za biorevitalizaciju kože, za nepravilnosti kao što su sitne bore i ožiljci. Moze se koristiti za suhu i dehidriranu kožu, tokom ljeta za kožu osušenu sunčanjem, za kožu koja je izgubila elastičnost, na kojoj se primjeti umor, također za obnovu usana te sjaj i punoću. Idealan je za pripremu kože prije sunčanja.

Do kraja mjeseca iskoristite promotivni paket koji uključuje 2+1 gratis tretman Jalupro skin boosterima

Rezervirajte vaš termin za konzultacije o tretmanu skin boosterima i iskoristite promotivni paket koji uključuje 2+1 gratis tretman Jalupro skin boosterima i vašoj koži podarite sjaj, bez rizika od „zamrznutog“ efekta.

Rezervacije termina moguće su putem telefona 021/488-699, 099/482-7567 i e-pošte info@dentech.hr

Zašto Dentech – Dentalna klinika

Dentalnu kliniku Dentech čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u svim granama stomatologije. Smješteni smo u srcu Dalmacije – Splitu i s veseljem pomažemo pacijentima iz svih dijelova Hrvatske, Europe i svijeta.

Nedavno pregledano:

Pročitajte još…

Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Poštovani pacijenti, ovim putem vas obaviještavamo o prilagođenom radnom vremenu u mjesecu...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)