Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Osmijeh holivudske zvijezde uz izbjeljivanje u Dentech-u

22 velj, 2016

Tko u današnje vrijeme ne želi imati osmijeh holivudske zvijezde i zračiti svakodnevno osmijehom prepunim samopouzdanja? Takva osoba vjerojatno ne postoji.

Vjerujemo da ste svjesni koliko je prvi dojam bitan kad se negdje nađete po prvi put. Sigurno želite ostaviti dobar dojam. No, imati osmijeh na licu u takvim trenucima, a pritom vješto skriti razočaranost zbog stanja u kojem se nalaze Vaši zubi, predstavljaju Vam svakodnevnu prepreku s kojom se suočavate. Nije riječ samo o prvom dojmu. Priča je kompleksnija, dublja i zahtjevnija.

Radi se o Vašem osmijehu, Vašem zdravlju i Vašoj sadašnjosti, baš kao i o Vašoj budućnosti.

Prirodan proces kojim gubimo bjelinu naših zubi ukratko izgleda ovako: različitim štetnim utjecajima (kako vanjskim, tako i unutarnjim, više u nastavku) caklina zuba koja predstavlja svojevrsni izvanjski zaštitni sloj zuba s vremenom, godinama i zbog spomenutih štetnih utjecaja postaje tanja. Smanjivanjem debljine caklinskog sloja, počinje prosijavati dentin i s vremenom se jače ističe. Dentin bi prirodno trebao biti prekriven caklinskim slojem upravo zbog caklinske zaštitne uloge.

Spomenuti utjecaji mogu biti različiti, a njihovo djelovanje na naše zube dovodi do nezadovoljstva, nesigurnosti i želje za izbjeljivanjem zubi. O kojim je utjecajima zapravo riječ?

Dugogodišnji utjecaj pretjerane konzumacije hrane koja može uzrokovati obojenje zubi i različitih sokova prepunih šećera, kao i pretjerana konzumacija kave i crnog vina, loše životne navike poput pušenja, dugotrajna upotreba klorheksidina, nepravilna oralna higijena koja nema kontinuitet i kvalitetu pa sve do promjena boje zubi uzrokovanih utjecajem tetraciklinskih lijekova uzimanih u trudnoći, pretjeranom upotrebom fluora, različitim traumama zubi ili dentalnom fluorozom, otimanju Vaš zdrav i blistav osmijeh.

Od ostalih uzroka promjene boje zubi, možemo istaknuti urođene promjene u strukturi naših zubi, zbog bolesti poput fetalne eritroblastoze ili pak zbog zahvata liječenja pojedinog zuba (ili više njih) koji su nepravilno provedeni. Starenje ne zaobilazi ni naše zube pa tako i oni mijenjaju svoju boju u skladu s promjenama.

Naravno, moguće je i sljedeće: Ukoliko pacijent u sklopu rekonstrukcije svog zubnog stanja, svjesan koliko je jednostavno sjediti u našoj stolici i prepustiti nam svoje povjerenje i zdravlje, odluči cijelu priču želi zaključiti izbjeljivanjem, i tada smo, svakako, tu za Vas.

Samopouzdanje takvim osmjesima upravo vraćaju estetske korekcije Vaših zubi koje su dio svakodnevnice u dentalnoj medicini. Dentech je taj koji Vam može omogućiti najsuvremeniji tretman izbjeljivanja zubi i približiti vas korak bliže vašim snovima: bijelim zubima i blistavom osmijehu.

Uz powerbleaching metodu izbjeljivanja često kombiniramo i izbjeljivanje noćnim udlagama kao biste imali savršeno bijeli i dugotrajan osmijeh koji pripada samo vama. Izbjeljivanje zubi bi se trebalo provoditi pod kontrolom doktora dentalne medicine jer profesionalno obavljen tretman znači Vašu bolju budućnost. Powerbleaching metodom izbjeljujemo Vaše prirodne zube bez utjecaja na postojeće protetske radove u vašem gornjem i/ili donjem zubnom nizu. Riječ je o neinvazivnoj metodi izbjeljivanja zubi kojom struktura vaših zubi (ili pojedinog zuba) ostaje netaknuta, a jedino i najbitnije što se mijenja je boja zubi (ili pojedinog zuba).

Izbjeljivanje će korigirati sve tamne nijanse zubi (ili više njih) uzrokovane prethodno navedenim utjecajima, a kvaliteta Vaših zubi neće biti oštećena ni na koji način. Izbjeljivanje zubi daje vidljive rezultate, ali individualne. Promjenom ili utjecajem na smanjenje određenih štetnih navika, boljom higijenom i odgovornim pristupom prema vašem zdravlju (što uključuje češće posjete izabranom doktoru dentalne medicine), olakšavate i ubrzavate proces izbjeljivanja te na taj način i sami sudjelujete u ovoj velikoj životnoj, psihološkoj i pozitivnoj promjeni.

Odlučite nam pokloniti svoje povjerenje i dogovorite svoj termin za konzultaciju kako bismo porazgovarali o onome što je prepreka za Vaš blistav osmijeh, kako bismo obavili pregled i definirali situaciju u kojoj se nalaze vaši zubi. Nakon bezbolnih tretmana ćete se ponovno smijati i osmjehivati kako niste ni mislili da ćete moći: sigurni, bez prekrivanja zubi i usana rukama i svakako sretni jer imate blistav osmijeh. Trenutno ćete zaboraviti dotadašnju boju vaših zubi i nećete se moći nagledati Vašeg novog osmijeha.

Ukoliko ste ikad ranije pokušavali u kućnoj radinosti učiniti nešto za bjelinu vaših zubi i pritom ste oštetili caklinu Vaših zubi ili uzrokovali iritaciju oralne sluznice i gingive, učinili ste više štete nego koristi, a rezultat je izostao ili je bio kratkotrajan. Na to možete u ovom slučaju zaboraviti jer se powerbleaching postupak izbjeljivanja zuba obavlja u kontroliranim i strogo profesionalnim uvjetima.

Mi smo tu za Vas. Učinite veliki korak za sebe, a najveći za Vaš osmijeh!

Zašto Dentech – Dentalna klinika

Dentalnu kliniku Dentech čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u svim granama stomatologije. Smješteni smo u srcu Dalmacije – Splitu i s veseljem pomažemo pacijentima iz svih dijelova Hrvatske, Europe i svijeta.

Nedavno pregledano:

Pročitajte još…

Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Poštovani pacijenti, ovim putem vas obaviještavamo o prilagođenom radnom vremenu u mjesecu...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)