Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Povodom Dana dermalnih filera obnovite tonus vaše kože

2 svi, 2022

Već znamo da s godinama koža gubi svoj tonus, sjaj i volumen, dok se konture lica počinju opuštati i gubiti. Kako bi svom licu podarili novi sjaj i vratili izgubljeni volumen, ali i unaprijedili ono čime nismo zadovoljni, u 21. stoljeću postoje razni anti-age tretmani za kojima možemo posegnuti.

Dok su plastične operacije često rezervirane za one najhrabrije i imućnije, postoje metode koje nisu toliko invazivne te su pristupačne cijenom, ali i brzinom oporavka.

Hilajuronski dermalni fileri, o čemu je riječ?

Hijaluronski dermalni fileri su brza i pristupačna alternativa drugim estetskim zahvatima.

Njima možemo promijeniti konture lica (npr. linije brade i izgled čeljusti), podignuti kutove usana, promijeniti izgled nosa, napraviti lifting jagodica i volumizirati usne. Isto tako, pomoću filera možemo ispraviti ožiljke i bore. Važno je reći da s filerima ne ugrožavamo prirodnost izgleda lica uz maksimalno zadržavanje mimike.

S filerima omogućavamo ponovnu rehidraciju kože, čime obnavljamo njen sjaj, elastičnost i volumen te postižemo besprijekoran i odmoran izgled.

Tko je kandidat za dermalne filere?

Kandidati za dermalne filere nisu samo zrelije osobe koje žele pomladiti svoj izgled, već i mlađe osobe koje žele preduhitriti proces starenja. Međutim, nije imperativ da je starenje jedini razlog za primjenu dermalnih filera.

usne-sa-filerima

Sve češće mlađe osobe koriste filere kako bi se približile svom željenom izgledu na neinvazivan način.

Dok hijaluronske filere moramo nadopunjavati svakih nekoliko mjeseci, oni su ipak bolja opcija za korigiranje izgleda od invazivnih kirurških zahvata čiji učinak nije reverzibilan.

Koliko dugo traje učinak dermalnih filera?

Hijaluronska kiselina je prirodno pohranjena u ljudskom tijelu te se ona automatski resorbira. Razlog tomu je enzim hijaluronidaza, koja razgrađuje hijaluron. Zbog toga je tretmane filerima potrebno ponavljati svakih 6-10 mjeseci, ovisno o organizmu pacijenta.

Dobra vijest je da je samo pri prvom apliciranju filera potrebno iskoristiti početnu količinu, čime se pri svakom drugom posjetu koristi sve manja količina, obzirom da već postoji baza na koju se moguće nadograđivati.

Zanima vas tretman filerima? Posjetite nas na Danima dermalnih filera 12. i 13. svibnja i ostvarite značajne popuste!

Svim pacijentima nudimo besplatne konzultacije o dermalnim filerima i tretmanima bora. Naši stručnjaci će vam ponuditi sve bitne informacije i upoznati vas s detaljima željenog zahvata te cijelim procesom postizanja vašeg novog izgleda.

Povodom Dana dermalnih filera ostvarite 20% popusta na gotovinsko plaćanje i 10% popusta na kartično plaćanje.

Estetske zahvate filerima u Dentech klinici obavljaju dr. Ante Sučić i dr. Tamara Vegar, koji su vam na raspolaganju za sve što vas može zanimati o ovim tretmanima.

03-dr-Ante-Sučić-i-dr-Tamara-Vegar

Vaš termin za besplatan pregled i konzultacije možete dogovoriti putem info@dentech.hr, Instagrama i Facebooka te 099/482-7567, a naše ljubazno osoblje će pronaći termin koji će vam najviše odgovarati.

Zašto Dentech – Dentalna klinika

Dentalnu kliniku Dentech čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u svim granama stomatologije. Smješteni smo u srcu Dalmacije – Splitu i s veseljem pomažemo pacijentima iz svih dijelova Hrvatske, Europe i svijeta.

Nedavno pregledano:

Pročitajte još…

Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Poštovani pacijenti, ovim putem vas obaviještavamo o prilagođenom radnom vremenu u mjesecu...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)