Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Straumann SLActive implantat omogućava vam dvostruko brže zacjeljivanje i srastanje s kosti

11 velj, 2021

Ukoliko ste ikad razmišljali o ugradnji zubnih implantata, zasigurno ste se zapitali koji će vam implantat pružiti najviše – od kvalitete izrade, smanjenog rizika, doživotne garancije, ali i brzine zacjeljivanja i srastanja s kosti. Zbog toga vam s ponosom možemo reći kako u našoj klinici koristimo isključivo najbolje za vas, a od sada u ponudi imamo i Straumann SLActive implantate koji vam pružaju sigurniji i brži tretman!

Po čemu su Straumann SLActive implantati posebni?

Straumann SLActive implantati su minimalno invazivni implantati nove generacije koje karakterizira posebna hidrofilna površina. Zbog ovakve površine koja na sebe veže vodu i proteine zadužene za obnavljanje kosti, vrijeme oseointegracije (odnosno srastanja implantata s kosti) skraćeno je s uobičajenih 6-8 tjedana na 3-4 tjedna u odnosu na druge implantate. To znači da novi zub možete imati već za 4 tjedna od ugradnje.

Međutim, to nije sve čime nas ovi implantati osvajaju! Straumann SLActive implantatima moguće je tretirati i rizične skupine pacijenata.

Zbog posebnih svojstava ovog implantata, osigurava se brže formiranje krvnih ugrušaka na površini implantata, koji su najvažniji za siguran i idealan početak zacjeljivanja. Također se svojstvima ovih implantata stimulira i rast krvnih žilica koje okružuju implantat, kao i snažniji i brži rast okolne kosti.

Tako se na Straumann SLActive implantate možemo osloniti u potpunosti jer nam oni omogućuju predvidljivost rezultata kod svih skupina pacijenata, počevši od stabilnosti implantata u samom početku, pa do mogućnosti ranijeg postavljanja završnog rada na implantat.

dentech-15-slactive-obitelj-blog-web

Mi znamo što vam je važno

Obzirom da uvijek slušamo vaše želje i potrebe, znamo da vam je važno što ranije dobiti novi zub. Zato vam Straumann SLActive implantati to omogućuju sa svojim svojstvima koja dokazano potiču dvostruko kraće zacjeljivanje u odnosu na ostale Straumann implantate.

Pomoću Straumann SLActive implantata u najkraćem mogućem roku ćete ponovno moći nesmetano žvakati, smijati se i imati potpuno prirodan osjećaj u ustima – baš kao s prirodnim zubom!

Još je važno napomenuti i kako je postupak ugradnje implantata u potpunosti bezbolan jer se izvodi pod lokalnom anestezijom i traje u prosjeku 30 minuta po implantatu.

Obratite nam se s povjerenjem i ponovno se zaljubite u svoj osmijeh

Na besplatnim konzultacijama s našim stručnjacima slobodni ste pitati sve što vas zanima u vezi procesa ugradnje implantata. Rado ćemo vam odgovoriti na sva vaša pitanja jer nam je iznimno važno da budete opušteni i u potpunosti informirani kada se odlučite na ugradnju.

Obratite nam se s povjerenjem i dogovorite vaše besplatne konzultacije putem e-pošte info@dentech.hr, telefona 021/488-699 ili Facebooka i odaberite najbolje rješenje za vaše oralno zdravlje!

Zašto Dentech – Dentalna klinika

Dentalnu kliniku Dentech čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u svim granama stomatologije. Smješteni smo u srcu Dalmacije – Splitu i s veseljem pomažemo pacijentima iz svih dijelova Hrvatske, Europe i svijeta.

Nedavno pregledano:

Pročitajte još…

Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Poštovani pacijenti, ovim putem vas obaviještavamo o prilagođenom radnom vremenu u mjesecu...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)