Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Upoznajte Dentech 3D lab

27 stu, 2020

U Dentechu smo uvijek stavljali imperativ na uporabu najsuvremenijih tehnologija i tehnika, kao i kontinuirano unaprjeđivanje osoblja. Zbog toga vam ovog puta želimo podrobnije opisati Dentechov 3D laboratorij koji je zadužen za kreiranje vaših sretnih i zdravih osmijeha!

Prednosti 3D CAD/CAM tehnologije u dentalnoj medicini

Dentechov 3D laboratorij opremljen je najmodernijom CAD/CAM tehnologijom te 3D printerima koji omogućuju potpuno digitaliziran workflow u klinici, kao i najveću kvalitetu i brzinu izrade protetskih nadomjestaka.

Ovakve metode našim tehničarima omogućuju maksimalnu sinergiju sa stomatološkim jedinicama te minimalno opterećenje pacijenta u vidu brzine i kvalitete izrade nadomjestaka. Korištenjem 3D CAD/CAM tehnologije osigurava se maksimalna udobnost i ugoda nošenja protetskih nadomjestaka.

dentech-21-1-3d-cad-cam-web

S tehničarima koji neprestano unaprjeđuju svoje znanje pohađanjem raznih edukacija i seminara te korištenjem najsuvremenijih materijala, Dentechov 3D laboratorij se kontinuirano unaprjeđuje i ide u korak s tehnološkim razvojem i potrebama tržišta.

Tim dentalnih tehničara

Dentechov tim dentalnih tehničara potpuno je posvećen usavršavanju kako bi uvijek isporučili najkvalitetnije moguće protetske nadomjestke. Bilo da se radi o fiksnoj ili mobilnoj sferi zubne protetike, u svakome segmentu posvećujemo potpunu pozornost na funkcionalnost i estetiku.

Interdisciplinaran odnos prema poslu, kao i odlična komunikacija između doktora, tehničara i pacijenata stvaraju izvrsne rezultate. Naši tehničari se maksimalno posvećuju svakom pojedinom radu i detaljima, kako bi finalna izvedba u potpunosti zadovoljila sve kriterije pacijenata.

dentech-21-2-3d-cad-cam-tehnicar-web

Obratite nam se još danas!

Vaše potpuno zadovoljstvo našim protetskim rješenjima naša je primarna misija. Kako bi ispunili sve vaše želje i očekivanja, uvijek prvo volimo porazgovarati s vama i saslušati vaše potrebe. Naši ljubazni dentalni tehničari uvijek vam stoje na raspolaganju kako bi osigurali maksimalnu funkcionalnost i estetiku vaših protetskih nadomjestaka!

Zašto Dentech – Dentalna klinika

Dentalnu kliniku Dentech čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u svim granama stomatologije. Smješteni smo u srcu Dalmacije – Splitu i s veseljem pomažemo pacijentima iz svih dijelova Hrvatske, Europe i svijeta.

Nedavno pregledano:

Pročitajte još…

Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Poštovani pacijenti, ovim putem vas obaviještavamo o prilagođenom radnom vremenu u mjesecu...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)