Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Zašto je Dentech i vaš najbolji izbor?

18 pro, 2017

Kada ste zadnji put bili na stomatološkom pregledu? Većina naših sugovornika neće znati odgovor na ovo pitanje. Često čekamo zadnji tren kako bi posjetili svog stomatologa, ili čekamo da nas zub zaboli, a tada je već kasno. Poznata vam je zasigurno ona stara izreka ”bolje spriječiti nego liječiti”, stoga ne čekajte, dogovorite besplatan pregled i saznajte iz prve ruke zašto je Dentech i vaš najbolji izbor.

Vrhunski tim stručnjaka

Naši pacijenti već jako dobro poznaju sve naše doktore, a to su redom dr. Elizabeta Brkljača Vuletić, dr. Mia Roglić i dr. Antonella Lešin. Iza naših vrsnih stomatologa stoji veliko znanje, te puno sretnih i blistavih osmijeha. Njima, u svakodnevnom radu, pomažu naše dentalne asistentice, Ana Lukša, Sanja Ivanišević i Ani Nižetić.

One su prve osobe koje susrećete dolaskom u ordinaciju, one znaju sve korisne savjete i informacije te brinu o vama prije, tokom i poslije stomatološkog tretmana ili zahvata. Naše (i vaše) lijepe osmijehe potpisuju Toni Bumbak i Martina Mišković, naši dentalni tehničari, koja ”iza kulisa”, u svom moderno opremljenom labosu, danonoćno rade na zubnim mostovima, krunicama i ljuskicama.

Briga o pacijentu

Jedan od najčešćih strahova s kojim se susrećemo nije strah od pauka ili zmija, već strah od stomatologa. Trudimo se svim srcem da nas se manje bojite ili ne bojite uopće, te da naša komunikacija s vama bude što češća i što jasnija. Naši pacijenti dio su naše široke obitelji. Za naše pacijente uvijek pripremamo prigodne poklone, popuste i povoljnosti kako bi im posjet bio što ugodniji.

Ljubazno osoblje Dentecha dočekat će vas uvijek s osmijehom, osim možda ponedjeljkom. Šalimo se, čak i tada ? Naša je dužnost i obaveza da vas svakih šest mjeseci podsjetimo na pregled, kako bi spriječili moguću zubobolju u samom početku. I kao što već i vrapci na grani znaju, stomatološki pregled je, kod nas, potpuno besplatan.

Suvremena tehnologija

Kako bi vam pružili najbržu i najbolju dijagnostiku, raspolažemo modernim RTG i CBCT uređajem. Naše ordinacije uređene su u skladu sa zadnjim dostupnim tehnologijama i najmodernijom stomatološkom opremom i priborom. Raspolažemo i računalno podržanom proizvodnjom – CAD CAM sustavom, koja nam omogućuje da u što kraćem roku ispunimo sve vaše želje, a da pritom ne izgubimo vrhunsku kvalitetu.

Što još čekate?

Dentech je i vaš najbolji izbor!

Zašto Dentech – Dentalna klinika

Dentalnu kliniku Dentech čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u svim granama stomatologije. Smješteni smo u srcu Dalmacije – Splitu i s veseljem pomažemo pacijentima iz svih dijelova Hrvatske, Europe i svijeta.

Nedavno pregledano:

Pročitajte još…

Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Poštovani pacijenti, ovim putem vas obaviještavamo o prilagođenom radnom vremenu u mjesecu...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)