Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Hijaluronski dermalni fileri

Usporite znakove starenja i obnovite tonus vaše kože!

Hijaluronska kiselina sastavni je dio kože, a s vremenom je počinjemo gubiti, čime koža gubi svoj sjaj, tonus i elastičnost. Hijaluronski fileri koje koristimo u našoj klinici su biokompatibilni i imaju blagotvoran učinak na pomlađivanje kože lica, vrata i dekoltea, a proizvedeni su uvažavajući najviše standarde sigurnosti.

dermalni-fileri-mob

Hijaluronski fileri

e.p.t.q. fileri koje koristimo u našoj klinici izrađeni su u skladu sa sigurnosnim standardima te ne uključuju hijaluronsku kiselinu životinjskog podrijetla. Zbog toga možemo reći kako su u potpunosti sigurni za primjenu zbog svoje maksimalne čistoće.

Hijaluronski fileri savršeno su rješenje za popunjavanje nastalih bora, pospješivanje volumena usnica te poboljšanje tonusa i elasticiteta kože. Njima je moguće ispraviti nepravilnosti lica i koži vratiti sjaj.

Tretman traje u prosjeku 30 minuta, a odmah nakon tretmana se možete vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

Nakon zahvata, moguća je pojava blagog hematoma, oteknuća ili crvenila na mjestu uboda, što je normalna pojava i ona prolazi u roku nekoliko dana. U ovom periodu, bitno je izbjegavati nošenje make-upa, kao i diranje mjesta uboda.

Hijaluronski fileri za prirodan i mladolik izgled

Hijaluronskim filerima postižemo prirodan izgled lica, uz maksimalno zadržavanje mimike i rehidraciju kože.

Aplikacija hijaluronskih filera traje svega nekoliko minuta, a oporavka gotovo nema. Hijaluronski dermalni fileri traju u prosjeku 6 mjeseci, ali je jako važno napomenuti da češćim ponavljanjem tretmana, rezultati traju dulje jer se na taj način smanjuje resorpcija hijalurona. Vijek trajanja filera je individualan, ovisno od osobe do osobe, kod nekih ljudi može trajati i duže od prosjeka. Razlog toga je enzim hijaluronidaza, o kojem ovisi razgradnja hijaluronske kiseline. Obzirom da hijaluronsku kiselinu pronalazimo u tijelu, alergijske reakcije su vrlo rijetke.

Bitno je naglasiti da se tretman ne preporučuje osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, kao ni osobama u akutnoj virozi.

INICIJALNE KONZULTACIJE

Termin za izvođenje željenog tretmana:

Prije dolaska na dogovoreni termin za izvođenje tretmana apliciranjem filera, preporučljivo je da pažljivo uklonite sav make-up s lica. Ukoliko niste u mogućnosti ukloniti make-up prije dolaska, to možete obaviti i po dolasku u ordinaciju.

Prije samog zahvata, potrebno je odraditi formalni dio koji uključuje potpisivanje pristanka za estetske postupke te davanje informacija o vama koje su nam potrebne prije samog zahvata.

Nakon toga, prije početka samog zahvata, volimo s vama još jednom razjasniti postupak aplikacije filera, kako bi pri aplikaciji bili što opušteniji.

dermalni-fileri-mladalacki-izgled

Prije zahvata, na očišćeno područje nanosimo kremu s anestetikom, kako bi se smanjila neugoda pri aplikaciji. Kada anestetik počne djelovati, pristupa se zahvatu, pri čemu doktor komunicira s vama o postupku koji izvodi.

Nakon apliciranja, svako mjesto uboda se izmasira kako bi se aplicirani filer što bolje rasporedio te se pacijentu daje ogledalo da vidi rezultat.

Hijaluronski fileri, što je sve moguće tretirati s njima?

Hijaluronskim filerima možemo:

 • Ispraviti bore, nabore i ožiljke
 • Tretirati nazolabijalne bore (od nosa prema usnama)
 • Tretirati perioralne bore (pušačke bore oko usana)
 • Periorbitalne bore (na vanjskoj strani očiju)
 • Napraviti lifting jagodica te
 • Lifting cijelog lica
 • Dobiti senzualne i voluminozne usnice
 • Oblikovati i definirati linije vašeg lica
 • Hidratizirati, popuniti i pomladiti vašu kožu
 • Poboljšati tonus i elastičnost vaše kože.

PRIRODAN IZGLED IZ MLADOSTI

Proces od dolaska u ordinaciju do konačnog željenog rezultata!

 Prije nego što se odlučite za tretman hijaluronskim filerima u našoj ordinaciji, preporučamo dolazak na inicijalni razgovor. Na tom terminu izrazit ćete vaše želje i očekivanja vezana uz željene korekcije, nakon čega će vam doktor preporučiti tretmane kojima bi se to postiglo. Doktor će vam detaljno pojasniti preporučene zahvate i tehnike, koje bi zone tretirao i koliku bi količinu filera aplicirao.

dermalni-fileri-pre-i-posle

Nakon postignutog dogovora, dogovara se termin za izvođenje željenog tretmana.
Naša je želja i misija da pacijenti zadrže što prirodniji izgled, što se hijaluronskim filerima može i ostvariti. Također, ukoliko to želite, možete sa sobom ponijeti fotografiju iz mladosti, kako bi imali što bolju referencu za ponovno postizanje mladolikog izgleda vašeg lica.

TRETIRANJE BORA | GUMMY SMILE

Nakon dovršene aplikacije filera:

Nakon dovršene aplikacije filera, svakom pacijentu dajemo dodatne upute kako se odnositi prema filerima nakon postupka.

  dermalni-fileri-primer-web

  Dermalni fileri ne zahtijevaju nikakav poseban period oporavka – važno je 1-2 dana izbjegavati sunce, odlaske u solarij i saunu. Narednih nekoliko dana potrebno je smanjiti fizičku aktivnost, a nije preporučljivo pritiskati područja s filerima.

  Efekt filera je vidljiv odmah, no za puni efekt je potrebno pričekati do dva tjedna. To je period koji je potreban filerima kako bi se rasporedili unutar apliciranog područja.

  Nakon tretmana, naši će vam doktori preporučiti dodatnu liniju aftercare proizvoda za hidrataciju kože i brigu o filerima, kako bi im što više produžili vijek.

   Trebate konzultacije?

   Javite nam se!

   U stomatološkoj ordinaciji Dentech čekaju vas stručni i uvijek dobro raspoloženi doktori.

   Zatražite besplatne konzultacije i upoznajte naš tim!
   Pozovite nas ili ispunite podatke, a mi ćemo Vam se javiti u najbržem mogućem roku.

   Suglasnost