Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Estetska stomatologija

Najbrži put do prekrasnog osmijeha!

“Estetska stomatologija u kombinaciji s modernom tehnologijom pruža odlične rezultate u eliminiranju svih problema estetske prirode.”

Estetska stomatologija za ljepši osmijeh

Naši stručnjaci odredit će najprikladniji estetski tretman pri vašem prvom posjetu i dati vam sve potrebne informacije. Na raspolaganju su vam različita rješenja, od izbjeljivanja zubi do postavljanja krunica i ljuskica koje će kreirati novi izgled vašeg osmijeha.

ZUBNE KRUNICE | ZUBNE LJUSKICE | IZBJELJIVANJE I ČIŠĆENJE

Estetska stomatologija
i usluge koje izdvajamo

S našim pacijentima uvijek i rado dijelimo naše stručne savjete i želimo ih educirati o važnosti brige o oralnom zdravlju i higijeni, kao i mogućnostima koje nam danas moderna stomatologija nudi.

Zubne krunice

zubne-krunice

U slučaju kada su zubi oštećeni, a ispuni ne mogu dovoljno pomoći, idealno rješenje su krunice koje obnavljaju oštećeni zub i pružaju estetski napredak vašeg osmijeha.

Zubne krunice izrađuju naši iskusni dentalni tehničari u profesionalnom zubnom laboratoriju. Oni brinu o izvornom obliku oštećena zuba. Danas postoje i različiti materijali od kojih se krunice izrađuju, a uglavnom je riječ o kombinaciji metala i keramike.

Pogledajte detaljnije

Zubne ljuskice

zubne-ljuskice
Ljuskice za zube važan su alat u estetskoj stomatologiji. Stomatolog može upotrijebiti samo jednu ljuskicu za obnavljanje jednog zuba koji je oštećen ili obojen, ili pak više njih kako biste dobili željeni osmijeh.

Mnogo ljudi ima relativno male/kratke zube što rezultira velikim slobodnim prostorima u usnoj šupljini koje ortodoncija ne može popuniti.

Pogledajte detaljnije

Izbjeljivanje zubi

izbeljivanje-zubi-pre-i-posle

Izbjeljivanje zubi jedan je od najbržih načina kojim možete promijeniti izgled zuba i postići prekrasan osmijeh. U našoj klinici možete odabrati između dvije vrste izbjeljivanja zubi: kod kuće i u ordinaciji.

Izbjeljivanje zubi danas je postao vrlo traženi stomatološki zahvat. Lijepi, zdravi, bijeli i prirodni zubi mnogima su neostvarena želja.

Pogledajte detaljnije

Čišćenje zubnog kamenca

ciscenje-zubnog-kamenca

Čišćenje zubnog kamenca veoma je bitno jer samo pravilnim održavanjem oralne higijene možemo sačuvati zdravlje svojih zubi!

Pojava zubnog kamenca uzrokuje mnogobrojne probleme kao što su gingivitis, bolesti zubnog parodonta, klimanje zubi te stvaranje karijesa. Bakterije koje se nalaze u naslagama zubnog kamenca mogu povećati rizik od pojave lošeg zadaha, bolesti desni, a zubi s vremenom mogu postati žuti.

Pogledajte detaljnije