Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Izbjeljivanje zubi

Brzi rezultati za prekrasne bijele zube!

Izbjeljivanje zubi danas je postalo vrlo traženi stomatološki zahvat. Lijepi, zdravi, bijeli i prirodni zubi mnogima su neostvarena želja.

“Estetska stomatologija u kombinaciji s modernom tehnologijom pruža odlične rezultate u eliminiranju svih problema estetske prirode.”

Izbjeljivanje zubi je u potpunosti bezbolan tretman te ne šteti zubnoj caklini.

zbeljivanje-zubi-pre-i-posle-mob

Izbjeljivanje zubi kod kuće ili u ordinaciji?

Izbjeljivanje zubi jedan je od najbržih načina kojim možete promijeniti izgled zuba i postići prekrasan osmijeh. U našoj klinici možete odabrati između dvije vrste izbjeljivanja zubi:

Izbjeljivanje zubi kod kuće

Tretman izbjeljivanja zubi kod kuće praktičan je jer ga možete činiti iz udobnosti vlastitog doma. Od nas dobivate udlagu za usta i Opalescence gel koji se može koristiti onoliko puta koliko je potrebno za postizanje željenih rezultata. Udlaga se može prati u toploj vodi i jednostavno se nakon korištenja vrati u kutiju. Ova vrsta izbjeljivanja zubi manje je invazivna i rezultati su vidljivi nakon nekoliko dana. Također je ovakva metoda pokazala bolje i dugotrajnije rezultate.

Izbjeljivanje u ordinaciji

Postupak izbjeljivanja zubi u ordinaciji podrazumijeva nanošenje posebnog gela koji se aktivira naprednim oblikom lasera. Ovaj postupak potpuno je bezbolan, brz i siguran te će vam pružiti savršeno bijeli osmijeh. Kod ovog tretmana rezultati su vidljivi već nakon nekoliko sati.

Je li izbjeljivanje zubi štetno?

Izbjeljivanje je danas sigurna i pouzdana metoda. Svi mi želimo blistavo bijeli osmijeh, pa je tako i izbjeljivanje vrlo tražen tretman u našoj ordinaciji.

Ako su vaši zubi zdravi, idealan ste kandidat. Moguće je da se, nakon tretmana, manifestira osjetljivost zubi na toplo, hladno, slatko ili kiselo. To traje svega par dana i nije razlog za brigu.

S obzirom na metodu izbjeljivanja zuba, mi dajemo prednost najmanje agresivnoj metodi izbjeljivanja, a to je kućno izbjeljivanje pomoću udlaga i gelova. Rezultati dolaze malo sporije, ali metoda je sigurnija za očuvanje strukture zuba i u konačnici oralnog zdravlja pacijenta, a tretman je pogodan i za osobe s osjetljivim zubima.

GARANCIJA | KVALITETA | USPJEH

Generalni savjeti za izbjeljivanje zubi

Uz izbjeljivanje, pacijentima se predlaže i uklanjanje postojećih karijesa, parodontoloških problema, oštećenih ispuna te ostalih eventualnih oštećenja. Valja naglasiti kako se izbjeljivanjem ne može izbijeliti boja krunica, mostova, ispuna i ljuskica, to jest može ih se samo zamijeniti novima. Izbjeljivanje zubi kontraindicirano je ženama u trudnoći, za vrijeme dojenja i kod alergije na paste za izbjeljivanje.

Važno je i redovno prati zube nakon jela i pića, što je i najučinkovitija metoda održavanja prirodne bjeline zubi.

lepi-beli-izbjeljeni-zubi-dentech-split

U sprječavanju žućenja zubi idu u prilog i prestanak pušenja, rjeđa konzumacija kave ili crnog čaja te zdrava prehrana. Ako niste uvijek u mogućnosti oprati zube nakon jela, pokušajte piti više obične vode kako biste smanjili negativne učinke hrane.

Pored redovnog pranja zubi, potrebno je hraniti se zdravo i konzumirati one namirnice koje pomažu u održavanju zdravlja ne samo vaših zuba već i desni. Riječ je o jabukama, celeru, gljivama, jogurtu, mrkvi, bademima i sl.

Zašto izabrati izbjeljivanje zubi u DENTECH-u?

Individualni pristup svakom pacijentu

Dajemo prednost najmanje agresivnoj metodi izbjeljivanja

State-of-the-art technology

Ne šteti zubnoj caklini. Rezultati već nakon nekoliko sati

Trebate prekrasne
bijele zube?

Javite nam se!

U stomatološkoj ordinaciji Dentech čekaju vas stručni i uvijek dobro raspoloženi stomatolozi.

Zatražite besplatne konzultacije i upoznajte naš tim!
Pozovite nas ili ispunite podatke, a mi ćemo Vam se javiti u najbržem mogućem roku.

Suglasnost