Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Dentalna (zubna) implantologija

Dentalna implantologija je najčešći kirurški zahvati u stomatologiji

“Kirurška ugradnja implantata je postupak koji započinje pregledom stanja usne šupljine i 3D snimanjem kako bismo dobili potpuni uvid u gustoću i kvalitetu kosti i okolnih struktura.”

Dentalna implantologija

Zahvaljujući modernoj tehnologiji, najrazvijenije područje u stomatologiji u posljednjih 50 godina upravo je zubna implantologija koja se bavi problemima nadomještanja jednog ili više zuba pomoću titanskih nadomjestaka ili implantata.

ZUBNA IMPLANTOLOGIJA  |  ZUBNI IMPLANTATI | ALL ON 4 / ALL ON 6

Dentalna implantologija
i usluge koje izdvajamo

S našim pacijentima uvijek i rado dijelimo naše stručne savjete i želimo ih educirati o važnosti brige o oralnom zdravlju i higijeni, kao i mogućnostima koje nam danas moderna stomatologija nudi.

Zubni implantati

zubni-implantati-dentech

Što je zubni implantat? Tehnički gledano, zubni je implantat mali, ali vrlo snažni nosač izrađen od biokompatibilnih metala ili keramike. Pod lokalnom anestezijom, ugrađuje se u čeljust na mjesto nedostajućeg korijena zuba.

U nekim situacijama pacijent ima vrlo malo koštane baze za ugradnju implantata. Problem je moguće riješiti ugradnjom umjetne kosti, odnosno augmentacijom.


Pogledajte detaljnije

Straumann implantati

07 all-on-4-homepage-8

Straumann Implantati poznati su i po visokoj biokompatibilnosti titanskih implantata zbog koje prilikom implantološke terapije puno brže dolazi do oseointegracije implantata s okolnom kosti.

Prvi je korak stomatološki pregled i CBCT snimka čeljusti. Nakon prikupljanja potrebnih podataka predlažu se mogućnosti liječenja. Otvoreno se raspravlja o prednostima i nedostacima različitih rješenja, tako da ste prije odluke dobro informirani o svim aspektima postupka.


Pogledajte detaljnije

ALL-on-4 / ALL-on-6

fiksna-rješenja-s-6-implantata-web

Pacijentima koji su, iz određenih razloga, u jednom trenutku ostali bez svih zubi u gornjoj i donjoj čeljusti preporučujemo implantoprotetsko rješenje. All-on-4 i All-on-6 metode pokazale su nam se najbolje!

Idealan kandidat za All-on-4 i All-on-6 tretmane su pacijenti koji žele fiksni protetski rad i koji su izgubili sve ili većinu zubi. Isto tako, kandidati su i oni pacijenti koji dugi niz godina nose mobilnu protezu, kao i oni kod kojih se kost s vremenom istrošila.

 Pogledajte detaljnije