Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Straumann Pro Arch

Fiksno rješenje za čeljusti s potpunim nedostatkom zuba nošeno na 4 ili 6 implantata

“Pacijentima koji su, iz određenih razloga, u jednom trenutku ostali bez svih zubi u gornjoj i donjoj čeljusti preporučujemo implantoprotetsko rješenje. Straumann Pro Arch sustavi koji uključuju fiksni most nošen s 4 ili 6 implantata pokazali su nam se najbolji!”

Je li zahvat bezbolan?

Zahvat je u potpunosti bezbolan zahvaljujući upotrebi lokalne anestezije, a predviđeno vrijeme trajanja zahvata je 30 minuta po implantatu.

Straumann Pro Arch s 4 ili 6 implantata i fiksnim protetskim radom omogućit će vam lijep osmijeh, savršenu funkcionalnost te ugodan i prirodan osjećaj žvakanja.

 

GARANCIJA | KVALITETA | USPJEH

Prednosti Straumann Pro Arch metode s 4 ili 6 implantata

Bezbolan zahvat i brz oporavak
Prirodan osjećaj
Prekrasan osmijeh
Slobodno nepce
Nesmetano uživanje u hrani i piću

straumann-implantati-dentech

Zašto izabrati Dentech?
Iskusni i stručni stomatolozi
Vrhunski Straumann implantati
Bogati digitalni laboratorij
CAD/CAM tehnologija
Visoka preciznost kod izrade protetskih radova
Najbolje cijene u gradu i šire

Zašto odabrati Straumann Pro Arch – fiksno rješenje nošeno s 4 ili 6 implantata?

Tretman Straumann Pro Arch s 4 implantata odnosi se na ugradnju 4 zubna implantata koji podržavaju fiksni protetski rad s 12-14 zuba. Riječ je o postupku koji se primjenjuje u slučaju čeljusti s potpunim nedostatkom zuba ili ako pacijent ima puknute ili previše oštećene zube.

Straumann Pro Arch tretman s 6 implantata uključuje implementaciju 6 zubnih implantata koji podržavaju fiksni protetski rad. Ne postoji točan odgovor koja je od ove dvije opcije bolja već sve ovisi o individualnim potrebama, mogućnostima i željama pacijenata.

Straumann Pro Arch s 4 implantata, zapravo, predstavlja most koji je fiksno učvršćen za 4 implantata. Njegove prednosti su brojne. Kao prvo, važno je, ponovo, istaknuti da su zubni implantati doživotno rješenje. Zahvat ne zahtijeva transplantaciju kosti ni dodatne kirurške zahvate. Prilikom jednog dolaska moguće je odraditi ugradnju implantata i pacijentu odmah ponuditi privremeno protetsko rješenje. Straumann Pro Arch pruža vam prirodan osjećaj i sigurnost žvakanja.

Straumann Pro Arch s 6 implantata predstavlja fiksni protetski rad učvršćen za 6 implantata. U pravilu, uvijek je bolje imati što više nosača za protetski rad. Kod pacijenata s manjkom koštane mase ponekad nije moguća ugradnja 6 implantata, stoga je potrebno provesti augmentacijske kirurške postupke kako bi to bilo moguće.

Idealni kandidati za Straumann Pro Arch tretmane s 4 ili 6 implantata su pacijenti koji žele fiksni protetski rad i koji su izgubili sve ili većinu zubi.
Isto tako, kandidati su i oni pacijenti koji dugi niz godina nose mobilnu protezu kao i oni kod kojih se kost s vremenom istrošila.

PLANIRANJE U ČETIRI KORAKA

Planiranje zahvata

Prilikom ugradnje implantata, svakom pacijentu pristupamo toplo, ljudski i uz visoko razumijevanje vaših želja i potreba.

1. Dogovor termina za pregled

Kako bi isplanirali vaš zahvat, prvo je potrebno dogovoriti termin za pregled. Važno je napraviti i CBCT (3D) snimku gornje i donje čeljusti. Takva nam snimka omogućuje pomno i precizno planiranje položaja implantata s obzirom na gustoću kosti.

all-on-4-i-all-on-6-implantati-split-dentech

2. Pred-operativni postupci

Prije početka terapije implantatima, pacijentu se sugeriraju pred-operativni postupci. Trajanje zahvata ovisi o broju implantata, a sam zahvat je bezbolan jer se odvija pod lokalnom anestezijom.

3. Nakon operativnog zahvata

Nakon operativnog zahvata pacijent dobiva sve potrebne upute od strane Dentech implantologa.

4. Nakon ugradnje

Nakon ugradnje implantata uzimaju se otisci i priprema se privremeni rad koji je važan u cijelom procesu. Privremeni rad nosi se okvirno 3 do 4 mjeseca.

Nakon pauze, kreće se s izgradnjom finalnog i trajnog protetskog rada.

Trebate konzultacije?

Javite nam se!

U stomatološkoj ordinaciji Dentech čekaju vas stručni i uvijek dobro raspoloženi stomatolozi.

Zatražite besplatne konzultacije i upoznajte naš tim!
Pozovite nas ili ispunite podatke, a mi ćemo Vam se javiti u najbržem mogućem roku.

Suglasnost