Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Zubni implantati

Vrhunski zubni implantati i najbolje cijene!

“Zahvaljujući modernoj tehnologiji, najrazvijenije područje u stomatologiji u posljednjih 50 godina upravo je implantologija koja se bavi problemima nadomještanja jednog ili više zuba pomoću titanskih nadomjestaka ili implantata.”

zubni-impanti-stomatoloska-ordinacija-split-dentech-web

Od čega su izrađeni zubni implantati?

Implantati su izrađeni od titana ili cirkona, a čeljust ih odlično oseointegrira. U nekim situacijama pacijent ima vrlo malo koštane baze za ugradnju implantata. Problem je moguće riješiti ugradnjom umjetne kosti i podizanjem sinusa.

Ugradnja je brza i bezbolna, a cjelokupni tretman završava fiksiranjem krunice na nosač te jamči dugotrajni rezultat.

U Dentechu koristimo samo najbolje i provjerene sisteme zubnih implantata!

Vrste zubnih implantata

Vrsta implantata jednako je važna kao i odabir kirurga koji izvodi njihovu ugradnju. Zubni implantati mijenjaju zube koji nedostaju na način koji izvrsno oponaša vlastite prirodne zube – riječ je o najboljim nadomjescima u modernoj stomatologiji.

U našoj klinici, posebnu pažnju pridajemo edukaciji najboljih kirurga i stomatologa te koristimo vrhunske dentalne implantate. Radimo s vodećim brendovima zubnih implantata:

Straumann Implantati
GC Implantati

 

GARANCIJA | KVALITETA | USPJEH

Ugradnja zubnih implantata 

Kirurška ugradnja implantata postupak je koji započinje pregledom stanja usne šupljine i 3D snimanjem kako bismo dobili potpuni uvid u gustoću i kvalitetu kosti i okolnih struktura. Naši stručnjaci detaljno vam objašnjavaju svaki korak, provjeravaju medicinsku dokumentaciju i kroz razgovor uklanjaju sve nedoumice vezane uz zahvat. Sam kirurški postupak potpuno je bezbolan jer se izvodi pod lokalnom anestezijom. Nakon završetka tretmana, naši će vam stručnjaci dati upute kojih biste se trebali pridržavati.

Implantati su biokompatibilni titanski nadomjestci koji se ugrađuju u čeljust. Tijekom perioda od 3-4 mjeseca oni će srasti s kosti te preuzeti funkciju prirodnih zuba.

dentech-17-zubni-implantati-split-featured-web

Po završetku tretmana i nakon što je implantat dovoljno „ojačao“, druga faza tretmana je postavljanje abutmenta (nadogradnje) na implantat te suprastruktura, krunica i mostova.

Nakon što je tretman uspješno završen, potrebno je održavati oralnu higijenu. Osim redovnog četkanja zubi najmanje dva puta dnevno, naši stručnjaci preporučuju korištenje zubnog konca i interdentalnih četkica.

S ovakvom vrstom skrbi možemo vam jamčiti doživotnu sigurnost i bezbrižan život s implantatima.

 

Zašto izabrati DENTECH
zubne implantate?

Individualni pristup svakom pacijentu

Minimalno invazivna koštana kirurgija

State-of-the-art technology

Straumann ProArch način oralne rehabilitacije za bezube pacijente (fiksna rješenja s 4/6 implantata)

Metalni | Cirkonski

Protetski rad na zubnim implantatima

VAŽNO! Idealan kandidat za ugradnju zubnih implantata je osoba kojoj nedostaje jedan ili više zuba, ali i osobe koje imaju potpuni nedostatak zuba.

zubni-implantati-primer

Trajnu protetiku na zubnim implantatima stavljamo, većinom, 4-6 mjeseci nakon ugradnje implantata, kada on sraste s kosti.

Abutmenti – nadogradnje na implantatima se razlikuju u cijeni ovisno od kojeg su materijala, jesu li metalni ili cirkonski.

Cirkonski abutmenti postavljaju se u prednji dio gornje čeljusti jer su bijele boje te cirkon keramička krunica zbog transparentnosti prirodnije izgleda na cirkonskom abutmentu.

Trebate konzultacije?

Javite nam se!

U stomatološkoj ordinaciji Dentech čekaju vas stručni i uvijek dobro raspoloženi stomatolozi.

Zatražite besplatne konzultacije i upoznajte naš tim!
Pozovite nas ili ispunite podatke, a mi ćemo Vam se javiti u najbržem mogućem roku.

Suglasnost