Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Lipo Lab PPC lipolitici

Predstavljamo Lipo Lab PPC injekcije za otapanje masnih naslaga.

Tražite li sigurno i učinkovito rješenje za ciljanje tvrdoglavih masnih naslaga kojih se ne možete riješiti, bez obzira koliko vježbali ili bili na dijeti? Dentech Beauty s oduševljenjem predstavlja Lipo Lab PPC injekcije za otapanje masnih naslaga – inovaciju u svijetu neinvazivnih tretmana za ciljano oblikovanje tijela.

CRYO-SLIMMING_kvadratna

Područja primjene Lipo Lab PPC injekcija za otapanje masnih naslaga

Lipo Lab PPC injekcije za otapanje masnih naslaga mogu se koristiti za ciljano oblikovanje različitih problematičnih područja, uključujući:

 • Trbuh
 • Bedra
 • Bokove
 • Nadlaktice
 • Podbradak
 • Leđa
 • Celulit

 

Što su Lipo Lab PPC injekcije za otapanje masnih naslaga?

Lipo Lab PPC lipolitici, injekcije za otapanje subkutane masti, napredni su nekirurški tretman osmišljen za ciljano uklanjanje lokaliziranih masnih naslaga u određenim dijelovima tijela. Ova revolucionarna metoda koristi moćnu mješavinu prirodnih spojeva za otapanje i metaboliziranje masnih stanica te pruža iznimne rezultate.

Lipo Lab PPC injekcije za otapanje masti koriste specijaliziranu formulu koja učinkovito i trajno razgrađuje i otapa masne stanice. Ova formula na siguran način potiče prirodni proces metaboliziranja masti u tijelu, pri čemu se otopljena masnoća kroz nekoliko tjedana izbacuje iz organizma kroz znoj, mokraću i unutarnje sagorijevanje u energiju. Stoga ova metoda mršavljenja ne rezultira tzv. ‘yo-yo’ efektom nakon prestanka tretmana.

Lipo Lab PPC serija injekcijskih tretmana sastoji se od 4-10 uzastopnih tretmana, koje je potrebno ponavljati svakih 3-4 tjedna, kako biste postigli željene rezultate.

CRYO-SLIMMING_devojka

Lipo Lab PPC injekcijski tretmani su savršena nadopuna Cryo Slimming terapiji za ciljano zamrzavanje masnih stanica.

Koje su prednosti i dobrobiti Lipo Lab PPC injekcijskog tretmana?

Lipo Lab PPC injekcijski tretman za otapanje masnih naslaga nudi neinvazivno i nekirurško rješenje, sa preciznim rezultatima oblikovanja tijela i rješavanja masnih naslaga. Lipo Lab PPC injekcije koriste prirodne spojeve s 99,8% čistoće, koji otapaju masne naslage i nude trajne rezultate. Tretmani su brzi i praktični i ponavljaju se jednom svakih 3-4 tjedna, ovisno o preporuci doktora, pri čemu se savršeno uklapaju u vaš raspored.

Uz Lipo Lab PPC tretman, postignite željeni izgled i osjećajte se samouvjereno u vašoj koži.

Prije tretmana

Prije vašeg Lipo Lab PPC injekcijskog tretmana, važno je pridržavati se sljedećih uputa:

 • Pijte mnogo tekućine
 • Izbjegavajte kofein i alkohol barem 24 sata prije tretmana
 • Barem 7 dana prije vašeg tretmana izbjegavajte korištenje Aspirina, Ibuprofena i vitamina E, kako biste umanjili mogućnost nastajanja modrica.
 • Na dan tretmana, koža treba biti čista.

 

Za vrijeme tretmana

Za vrijeme vašeg Lipo Lab PPC injekcijskog tretmana, moguće je da se pojavi blaga bol, zbog sitnih i plitkih uboda. Prije vašeg tretmana će doktor na područje koje će se tretirati nanijeti topikalni anestetik, kako bi tretman bio što ugodniji za vas. Nakon toga će se željeno područje očistiti i dezinficirati.

Tretman se sastoji od nekoliko sitnih uboda u subkutani sloj područja koje je potrebno tretirati Lipo Lab PPC injekcijama te sam tretman traje svega nekoliko minuta. U prvom se tretmanu koristi maksimalna dopuštena doza, kako bi se potaknuo proces ciljanog otapanja masti u problematičnim područjima.

Nakon tretmana

Nakon vašeg Lipo Lab PPC injekcijskog tretmana, potrebno je pridržavati se sljedećih uputa:

 • Izbjegavajte sunce barem 24 sata nakon tretmana
 • Nemojte dirati i pritiskati tretirano područje barem 48 sati
 • Nemojte konzumirati alkohol, morsku i začinjenu hranu barem 24 sata nakon tretmana
 • Izbjegavajte intenzivnu tjelovježbu, solarij i saunu barem 48 sati nakon tretmana
 • Ako je to moguće, izbjegavajte korištenje Aspirina i Ibuprofena barem 7 dana nakon tretmana. Preporuča se koristiti Paracetamol.
 • Prvog dana koristite hladnu kompresu na tretiranom području svakih sat vremena u trajanju 10 minuta
 • Prvog dana se tuširajte u mlakoj vodi. Ukoliko je to moguće, barem u prvih 8 sati od tretmana izbjegavajte tuširanje u vrućoj vodi.
 • Pijte dovoljno tekućine i održavajte zdrav režim prehrane.

Mnogi pacijenti počnu vidjeti vidljive rezultate već unutar nekoliko tjedana nakon prvog Lipo Lab PPC tretmana. Međutim, pojedinačni rezultati mogu varirati, a za postizanje željenog rezultata može biti potrebno 4-10 tretmana. Naši iskusni stručnjaci radit će s vama na izradi personaliziranog plana tretmana prilagođenog vašim jedinstvenim potrebama.

Mjere predostrožnosti

Iako su Lipo Lab PPC injekcije za otapanje masti siguran tretman koji se dobro podnosi, imajte na umu nekoliko mjera opreza:

 • Lipo Lab PPC injekcijski tretman za otapanje masnih naslaga nije preporučljiv tijekom trudnoće ili dojenja.
 • Pojedinci s određenim zdravstvenim stanjima mogu zahtijevati konzultacije prije početka tretmana. Obavijestite nas o svim zdravstvenim stanjima s kojima se suočavate, kako bismo zajednički procijenili je li Lipo Lab PPC tretman prikladno rješenje za vas.
 • Tretman nije namijenjen za ekstremno mršavljenje, već za smanjenje tvrdoglavih masnih nakupina.

 

FAQs – ČESTA PITANJA

1. Uobičajene reakcije i nuspojave

Nakon vašeg Lipo Lab PPC injekcijskog tretmana za otapanje masnih nakupina mogu se pojaviti blage nuspojave, ali su privremene i obično nestaju unutar tri do pet dana:

 • Crvenilo i oteklina na mjestu uboda.
 • Lagane modrice ili osjetljivost tretiranog područja.

OTICANJE:
Blago oticanje je normalan rezultat injekcijskog tretmana i indikacija je da tretman djeluje. Oticanje je varijabilno i u nekim slučajevima može potrajati do 3 tjedna. U slučaju da otok djeluje asimetričan, važno je znati da je to normalno i očekivano.

Oticanje je očekivano i indikacija je da tretman djeluje, stoga ga nije potrebno tretirati. Sljedeće mjere možete primijeniti zbog udobnosti:

 • Koristite hladnu kompresu na mjestu otoka 10 minuta svakih sat vremena.
 • Uzmite antihistaminik.
 • Izbjegavajte primjenu pritiska na tretiranom mjestu (primjerice, ukoliko ste Lipo Lab PPC injekcijama tretirali trbuh, preporučljivo je da spavate na leđima.

MODRICE:
Modrice su česta i očekivana reakcija. Nisu uzrokovane lošom injekcijskom tehnikom i neće negativno utjecati na finalne rezultate vašeg tretmana. Kako biste smanjili modrice, važno je da primjenjujete post-tretmanski režim.

 • Izbjegavajte lijekove koji mogu razrijediti krv (Aspirin i Ibuprofen), vitamin E i ginseng barem tjedan dana prije i nakon tretmana, osim onda kada je to medicinski potrebno. Ukoliko uzimate takve lijekove, savjetujte se s vašim liječnikom prije tretmana.
 • Koristite hladnu kompresu na tretiranom mjestu 10 minuta svakih sat vremena na dan tretmana.
 • Koristite topikalni gel od arnike ili gaveza

 

2. Kada ću vidjeti rezultate?

Prvi rezultati postaju vidljivi 6-8 tjedana nakon rezultata. Nakon vašeg prvog Lipo Lab PPC injekcijskog tretmana za otapanje masnih naslaga, možda neće biti vidljivih rezultata – to je razlog zašto je potrebno barem 4-10 tretmana. Važno je da ste marljivi u dolascima na vaše dogovorene tretmane, kako biste postigli idealne rezultate. Dodatni tretmani u 6-8 tjedana od prvog tretmana su potrebni kako biste postigli optimalne rezultate i željeni estetski ishod.

3. Koliko dugo će rezultati trajati?

Baš poput Cryo Slimming metode koju nudimo u Dentech klinici, Lipo Lab PPC injekcijski tretman ciljano uništava masne stanice, nakon čega ih tijelo izlučuje. Nakon što uzastopnim tretmanima postignemo optimalno smanjenje masnog tkiva, očekuje se da će rezultati biti trajni (studije su pokazale slučajeve do 5 godina bez recidiva sala). Preporuča se da se pacijenti pridržavaju zdrave prehrane i stila života kako bi se rezultati održali što dulje.

KONZULTACIJE | SAVJETI

Obratite nam se s povjerenjem!

lijecenje-zuba-u-stomatoloskoj-ordinaciji-dentech

Jeste li spremni započeti svoje putovanje prema definiranoj figuri? Ugovorite vaše besplatne konzultacije i saznate više o tome kako Lipo Lab PPC injekcije za otapanje masnih nakupina mogu transformirati vaš izgled.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Svi smo mi pojedinci, stoga se rezultati tretmana mogu razlikovati od osobe do osobe, jer svaka osoba reagira drugačije. Rezultati i vrijeme oporavka nakon tretmana razlikovat će se od pacijenta do pacijenta. Informacije koje pružamo temelje se na opsežnom iskustvu koje smo stekli u liječenju velikog broja pacijenata različite dobi, spola i temelje se na prosječnom iskustvu pacijenata. U slučaju bilo kakvog zdravstvenog stanja koje bi moglo negativno utjecati na liječenje, posavjetujte se sa svojim liječnikom prije tretmana u Dentechu.

Zakažite besplatne konzultacije

Javite nam se!

U stomatološkoj ordinaciji Dentech čekaju vas stručni i uvijek dobro raspoloženi doktori.

Zatražite besplatne konzultacije i upoznajte naš tim!
Pozovite nas ili ispunite podatke, a mi ćemo Vam se javiti u najbržem mogućem roku.

Suglasnost