Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Opća stomatologija

Svi konzervativno-stomatološki tretmani u jednom posjetu! 

Opća stmatologija, bezbolno liječenje

Danas nam je tehnologija omogućila precizno mjerenje duljine korijenskog kanala, a u kombinaciji s modernim instrumentima možemo dobiti savršene rezultate.

Vrlo je važno napomenuti da je liječenje potpuno bezbolno, a to često obavimo u samo jednom posjetu.

Liječenje zuba | Zubne plombe | Dječja stomatologija

Opća stomatologija
i usluge koje izdvajamo

S našim pacijentima uvijek i rado dijelimo naše stručne savjete i želimo ih educirati o važnosti brige o oralnom zdravlju i higijeni, kao i mogućnostima koje nam danas moderna stomatologija nudi.

Liječenje zuba

lijecenje-zuba

Zub treba liječiti onda kada bakterije inficiraju unutarnji dio zuba, nakon čega nastaje upala koja uzrokuje bol. U tom je slučaju nužan posjet stomatologu.

Endodontska terapija uključuje uklanjanje zubne pulpe i punjenje korijenskih kanala odgovarajućim materijalima.

Pogledajte detaljnije

Ispuni – zubne plombe

zubne-plombe

Karijes je veoma raširena „bolest“ zubnog tkiva. On nastaje iz više razloga uslijed djelovanja nekoliko čimbenika. Do nastanka karijesa dolazi zbog razloga koji su vezani uz kvalitetu zubi i sline pacijenta, zbog djelovanja mikroorganizama, utjecaja okoline i vremenskog tijeka.

Plombe ili ispuni koriste se za sprječavanje širenja karijesa do živca u zubu i nastajanje većih problema. Plombe se koriste i kod deformacija oblika zuba, u slučaju ako se dio zuba odlomio ili ako se neki zub potrošio.

Pogledajte detaljnije

Dječja stomatologija

Dječja-stomatologija

Dječja dentalna medicina, odnosno pedodoncija, stomatološka je grana koja se bavi očuvanjem i liječenjem bolesti zuba i usne šupljine kod djece. U našoj klinici posebnu pozornost posvećujemo našim mališanima.

Dječja stomatologija zahtjeva poseban pristup, drugačije alate rada, prilagođena objašnjenja, puno smijeha i igračaka, te izuzetno mnogo strpljenja. Zadatak svakog stomatologa jest djetetov posjet učiniti što ugodnijim, kako bi se od malih nogu stvarale navike brige oko zuba, a ne strahovi.

Pogledajte detaljnije