Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Dječja stomatologija

Brinemo o dentalnom zdravlju od najmlađe dobi!

Dječja dentalna medicina, odnosno pedodoncija, stomatološka je grana koja se bavi očuvanjem i liječenjem bolesti zuba i usne šupljine kod djece. U našoj klinici posebnu pozornost posvećujemo našim mališanima.

Djeca su naši mali posebni pacijenti, čije se povjerenje treba zaslužiti. Tek onda kada stvorimo povjerenje između Vašeg djeteta i našeg tima, možemo popraviti zubiće!

djete-trci-po-polju-mob

Rad sa najmlađima

U našoj klinici u radu s mališanima koristimo metodu REĆI-POKAZATI-UČINITI, osobito s onima koji su stvarno uplašeni.

Ovom metodom djeci najprije pokazujemo stomatološke instrumente i tehnike kojima se dokazuje da je stomatolog njihov pravi prijatelj i uvijek preporučujemo da prvi posjeti stomatologu budu isključivo zabavni, edukativni i zanimljivi pregledi.

Dječja stomatologija - Edukacija

Naši stomatolozi stoje vam na raspolaganju za sva pitanja i savjete.

Zadovoljstvo nam je educirati roditelje i djecu. Prvi stomatološki pregled treba biti oko djetetove prve godine kako bi se pokazalo mališanima da im je stomatolog prijatelj koji im pomaže u održavanju oralnog zdravlja.

POVJERENJE | BRIGA | SURADNJA

Dječja stomatologija zahtijeva poseban pristup

devojcica-pere-zube-sa-osmijehom-kvadratna

Povjerenje stečeno prvim posjetima stomatologu stvorit će buduću brigu djeteta o njegovim zubima što će pridonijeti savršenom oralnom zdravlju.

Kod brige djeteta o vlastitom oralnom zdravlju, roditelji imaju najvažniji zadatak. Roditelji utječu na djetetovu naviku redovitog posjećivanja stomatologa i uče ih pravilnom četkanju i pranju zubi.

Suradnja između roditelja i stomatologa daje nam odlične rezultate u prevenciji i kontroli oralnog zdravlja svakog djeteta.

Dječja stomatologija zahtjeva poseban pristup, drugačije alate rada, prilagođena objašnjenja, puno smijeha i igračaka te izuzetno mnogo strpljenja. Zadatak svakog stomatologa jest djetetov posjet učiniti što ugodnijim, kako bi se od malih nogu stvarale navike brige oko zuba, a ne strahovi.

Trebate stomatologa

za djecu?

Javite nam se!

U stomatološkoj ordinaciji Dentech čekaju vas stručni i uvijek dobro raspoloženi stomatolozi.

Zatražite besplatne konzultacije i upoznajte naš tim!
Pozovite nas ili ispunite podatke, a mi ćemo Vam se javiti u najbržem mogućem roku.

Suglasnost