Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Ortodoncija

Naš ortodontski tim primjenjuje najmodernija estetska rješenja za odrasle, tinejdžere i djecu!

U našoj klinici nudimo najmodernija ortodontska rješenja koja uključuju prozirne ortodontske aparatiće (digitalna ortodoncija udlagama) te klasične fiksne aparatiće s metalnim i estetskim bravicama.

Ortodoncija

Nama u Dentechu, svaki pacijent je jedinstven. To znači da svaki pacijent dobiva individualno prilagođen program terapije. Ortodontsku terapiju moguće je primijeniti na pacijentima svih životnih dobi. Prvi pregled preporuča se već kod pojave prvih stalnih zubi.

Invisalign sustav | Prozirni apartić | Fiksni aparatić

Ortodoncija i usluge koje izdvajamo

S našim pacijentima uvijek i rado dijelimo naše stručne savjete i želimo ih educirati o važnosti brige o oralnom zdravlju i higijeni, kao i mogućnostima koje nam danas moderna stomatologija nudi.

Invisalign sustav

ortodoncija-invis

Najnapredniji sustav prozirnih udlaga za ispravljanje zubi u svijetu! Invisalign ortodontska terapija precizna je i nježna. Udlage su prozirne, gotovo nevidljive. Invisalign sustav radi diskretno, ali učinkovito.

Kako je svaki osmijeh jedinstven, vaš Invisalign tretman započinje konzultacijama. Tijekom savjetovanja naši će vam stručnjaci pomoći odrediti što liječenje Invisalign terapijom može učiniti za vaš osmijeh.

Pogledajte detaljnije

Prozirni aparatić – ClearCorrect

ortodoncija-prozirni-aparatic
Naši stručnjaci preporučuju da se još u mladosti obavi prvi ortodontski pregled kako bi se utvrdili mogući problemi i popravili postojeći.

Različiti problemi zahtijevaju različite vrste terapija, a sve će vam objasniti naši stručnjaci koji će vas voditi putem do lijepog i zdravog osmijeha.

Pogledajte detaljnije

Fiksni aparatić

ortodoncija-fiksni-aparatic

Klasični fiksni aparatić je najpoznatija metoda ispravljanja zubi kojom se može tretirati gotovo sve slučajeve.

Kod metode ispravljanja zubi i zagriza klasičnim fiksnim aparatićima koristimo isključivo biokompatibilne bravice i hipoalergene materijale.

Pogledajte detaljnije