Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Invisalign sustav

 

Zavolite svoj osmijeh uz Invisalign sustav nevidljive ortodoncije!

“Invisalign ortodontski tretman je postupak nošenja niza prozirnih udlaga koje postepeno ispravljaju zube. Nema više ni bravica ni žica.”

Zašto je korisno nositi Invisalign® sustav?

Zato što njime ispravljamo nepravilan položaj zuba, sprječavamo propadanje zuba te ozljede koje mogu nastati uslijed korištenja klasičnih ortodontskih aparatića. Također, održavanje oralne higijene je praktičnije, stoga nema rizika od pojave karijesa i problema s desnima!

Želite ravne zdrave zube i ljepši osmijeh?

 Veću udobnost nošenja aparatića uz dokazane rezultate? Odaberite Invisalign® ortodontsku terapiju! Za razliku od ostalih sustava nevidljivih udlaga, Invisalign® udlage su jedine koje nemaju kontakta sa zubnim mesom, stoga garantiraju maksimalnu udobnost.

GARANCIJA | KVALITETA | USPJEH

Što je invisalign sustav?

Saznajte sve o prozirnim udlagama za ispravljanje položaja zubi uz naše doktore dentalne medicine!

”To je najnapredniji sustav prozirnih udlaga za ispravljanje zubi u svijetu! Invisalign ortodontska terapija precizna je i nježna. Udlage su prozirne, gotovo nevidljive. Invisalign sustav radi diskretno, ali učinkovito.”

Kako je svaki osmijeh jedinstven, vaš Invisalign tretman započinje konzultacijama. Tijekom savjetovanja naši će vam stručnjaci pomoći odrediti što liječenje Invisalign sustavom može učiniti za vaš osmijeh. Naši će stomatolozi, za vas, stvoriti digitalni plan liječenja koji prikazuje točne pokrete vaših zuba.

INVISALIGN-SUSTAV-izgled-mob

Ako vam se rezultat na slici svidi, naš će ortodontski tim za vas proizvesti seriju personaliziranih udlaga za ispravljanje zuba.

Vaši će se zubi, na taj način, pomicati prema željenoj poziciji. Jednom kada odobrite naš plan terapije, morat ćete nositi svoj set udlaga od 20 do 22 sata dnevno, prelazeći na novi set prema uputama ortodonta. Udlage će nježno i postupno ispraviti vaše zube.

O Invisalign sustavu

invisalign-objasnjenje

Invisalign sustav ortodoncije je najpoznatiji svjetski brand nevidljivih i mobilnih aparatića za zube.

Osim što je nepravilan položaj zuba estetski problem, često je i funkcionalne prirode. Rastuća svijest o zdravlju zubi i osobnoj estetici, uz pomoć suvremene tehnologije, dovela je ortodonciju u moderno vrijeme, gdje klasične metalne bravice više nisu jedina solucija.

Zašto izabrati Invisalign sustav?

Uz Invisalign terapiju, sama higijena zubi je puno jednostavnija. Invisalign sustav nevidljive ortodoncije pruža brže vrijeme ispravljanja položaja zubi uz veću udobnost.

Invisalign tretman može biti izvrsno rješenje i za odrasle i za tinejdžere koji traže gotovo nevidljivu ortodontsku metodu. Tehnološki napredak koji donosi Invisalign sustav omogućuje otklanjanje gotovo svih ortodontskih problema.

 

invisalign-zasto

Nevidljivi aparatići za djecu i tinejdžere

invisalign-za-decu

Invisalign First oblik terapije namijenjen je rješavanju ortodontskih anomalija kod djece. U toj dobi čeljust i zubi još rastu, stoga je moguće na vrijeme prevenirati kasnije ortodontske poteškoće, kao i ispraviti postojeće.

Invisalign Teen sustav udlaga za tinejdžere je opremljen značajkama koje pomažu pri pravilnom formiranju zubnog niza, sprječavajući nastanak ortodontskih anomalija.

Današnja moderna tehnologija nudi široki izbor ortodontskih terapija, a najtraženiji je definitivno Invisalign sustav. Prepustite se Dentechovom stručnom ortodontskom timu i uvjerite se i sami u sve prednosti koje donosi nošenje nevidljivog aparatića za zube.

Za naše pacijente želimo isključivo najbolje! To je razlog zašto smo se, od brojnih sustava alignera na tržištu, odlučili za originalnu i provjerenu Invisalign tehnologiju. Invisalign sustav nevidljive ortodoncije uvijek je korak ispred ostalih sličnih sustava za ispravljanje položaja zubi.

invisalign-zasto

Mnoge su prednosti koje donosi:

  • Manji broj odlazaka stomatologu
  • Dokazani rezultati
  • Bolje prianjanje, veća udobnost i ugodnost
  • Estetski neprimjetan

ZALJUBITE SE U SVOJ OSMIJEH!

Za svaki osmijeh biramo jedinstveni tretman individualiziran prema Vašim željama i potrebama. Želite li ispraviti svoje zube nevidljivim aparatićem? Odaberite do 50% kraće vrijeme postupka u usporedbi s drugim ortodontskim terapijama.

 

Isprobajte odmah
kako bi izgledao vaš novi osmijeh

Skenirajte QR kod i napravite selfi. Započnite SmartView iskustvo

nvisalign-poster-web

* Napomena: Ovo je samo kompjuterizirana simulacija i ona ne mora odgovarati stvarnim rezultatima.

Trebate konzultacije?

Javite nam se!

U stomatološkoj ordinaciji Dentech čekaju vas stručni i uvijek dobro raspoloženi stomatolozi.

Zatražite besplatne konzultacije i upoznajte naš tim!
Pozovite nas ili ispunite podatke, a mi ćemo Vam se javiti u najbržem mogućem roku.

Suglasnost