Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

CLEAR CORRECT

Prozirni aparatić za zube

Otkrijte neograničene mogućnosti ClearCorrect Unlimited prozirnog aparatića.

“Svjesni smo važnosti zdravog osmijeha te danas veliku pozornost uglavnom posvećujemo ravnim i bijelim zubima. Ortodoncija je grana dentalne medicine koja se bavi prevencijom, dijagnosticiranjem i ispravljanjem nepravilnog položaja zubi.”

Clear Correct prozirni aparatić učinkovito i sigurno pomiče vaše zube prema idealnom položaju.

Neograničene mogućnosti ClearCorrect aparatića

Svaka osoba sanja o savršenom i lijepom osmijehu, ali nisu svi oduševljeni činjenicom da moraju nositi aparatić za zube. Kako bismo vas „spasili“ od nošenja starog nezgrapnog aparatića, Clear Correct prozirni ortodontski aparatić nudi vam potpunu udobnost nošenja, lakše održavanje oralne higijene te konzumiranje hrane i pića.

Clear Correct vrlo je udoban i djeluje s manjim silama za razliku od uobičajenih fiksnih aparatića. Osim toga, nitko neće ni primijetiti da ga nosite!

Diskretno i neprimjetno

Clear Correct
prozirne ortodontske udlage

Sjajan osmijeh može poboljšati vaš izgled i samopouzdanje, ali prednost lijepog osmijeha nije samo u izgledu. 

ClearCorrect_u-kutijici

Kada zubi nisu idealno poravnati, to se zove malokluzija. Takva situacija može otežati žvakanje, istrošiti caklinu, ubrzati nastanak karijesa, učiniti da izgledate starije od vaše dobi, pa čak i uzrokovati ozbiljna dugotrajna oštećenja.

Zbog toga vam Clear Correct prozirni ortodontski aparatić nudi diskretno i mobilno rješenje za ispravljanje zuba. Za razliku od fiksnog ortodontskog aparatića, Clear Correct prozirne ortodontske udlage možete skinuti kada god je to potrebno, samo je važno da ih nosite barem 22 sata dnevno kako bi omogućili kontinuirano i sigurno ispravljanje vaših zuba.

Ovaj prozirni mobilni aparatić nudi vam brojne prednosti – olakšano održavanje higijene, nesmetanu mogućnost konzumiranja jela i pića, potpuno je proziran i savršeno udoban za nošenje.

Trebate konzultacije?

Javite nam se!

U stomatološkoj ordinaciji Dentech čekaju vas stručni i uvijek dobro raspoloženi stomatolozi.

Zatražite besplatne konzultacije i upoznajte naš tim!
Pozovite nas ili ispunite podatke, a mi ćemo Vam se javiti u najbržem mogućem roku.

Suglasnost