Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Pacijenti o nama

Zadovoljni i nasmiješeni pacijenti

Vaš prekrasan i zdrav osmijeh najvažniji nam je cilj!
Pročitajte što o nama i našim uslugama kažu naši pacijenti.

slika-zuba

Imala sam 17 krunica, tretirana su mi 4 korijenska kanala, dobivala sam nove ispune i nikada nisam bila sretnija nego što sam sada. Zaista profesionalna usluga i fantastično osoblje Dentecha koje sam rijetko viđala. Cjelokupni tim stručnjaka uvijek je spreman pomoći i zato im dajem ocjenu 10/10. Dentech, hvala vam za vaše nevjerojatne stomatološke usluge.

L.K.

Upravo sam imao potpuni tretman ugradnje zubnih implantata i doista sam zadovoljan rezultatima. Neću reći da me ništa nije boljelo, ali kada sam vidio rezultate, zaboravio sam što se događalo tijekom tretmana. Mogu samo reći da je cjelokupni tim stručnjaka iz Dentecha bio jako ljubazan, stoga ću ih svima uvijek rado preporučiti.

B.E.

slika-zuba

U travnju i listopadu 2018. godine u stomatološkoj klinici Dentech obavio sam opsežne tretmane ugradnje zubnih implantata i vrlo sam zadovoljan konačnim rezultatima. Ne manje važno, ali zadovoljan sam i s cijenama stomatoloških usluga. Osoblje u Dentechu bilo je vrlo ljubazno i profesionalno. Svakako preporučujem Dentech svima koji traže savršenu kombinaciju prvoklasnih stomatoloških usluga i grad prepun zanimljivosti i raznih događanja.

R.K.

Apsolutno fantastično! Nismo mogli pronaći bolje stomatološke stručnjake koji bi pomogli mom suprugu riješiti njegove probleme za zubima. Od samog početka otkad smo kontaktirali Dentech iz Engleske pa sve do konačnog rezultata, osoblje Dentecha ponašalo se iznimno profesionalno. Osim toga, pružili su nam temeljite informacije kako o samim tretmanima, tako i o njezi nakon tretmana. Zasigurno ćemo svima preporučiti Dentech. Jednostavno vam ne možemo dovoljno zahvaliti za sav vaš trud i uloženo vrijeme. Od sada moj suprug napokon može raditi selfije.

J.W., UK

slika-zuba

Za moje stanje zubi podvrgnula sam se All-on-4 implantološkom tretmanu tijekom kojeg su mi izvađeni svi preostali zubi iz gornje čeljusti te su ugrađena 4 implantata. 4 mjeseca nakon zarastanja kosti, vratila sam se u Dentech kako bi dobio završnu fazu liječenja – ugradnja mosta na 4 implantata.
Tretman koji sam imala u Dentechu je jednostavno briljantan – ne mogu ih sve dovoljno nahvaliti. Svo osoblje s kojima sam bila u kontaktu su vrlo vješti i ljubazni. Ukratko, moje iskustvo je bilo besprijekorno.

M.S., UK.

Otišao sam u stomatološku kliniku Dentech na endodontski tretman na starom korijenskom kanalu. Osoblje je bilo vrlo korisno, profesionalno i prijateljski raspoloženo. Svakako ih preporučujem svima koji traže stomatološke usluge na području grada Splita.

G.V., UK

Nakon puno konzultacija i savjetovanja, odlučio sam se za kliniku Dentech. Radili su mi cijelu gornju čeljust s 4 implantata.
Organizacija posla i cijeli tim bio je izuzetno profesionalan i ljubazan. Stomatološki stručnjaci u Dentechu napravili su mi savršeni osmijeh, a osim toga, stekao sam i nove prijatelje.

Ž.M., SW

Ugrađivali su mi 4 implantata na donjoj čeljusti i moram reći da sam oduševljen. Od trenutka kada sam ispunio obrasce do završnog posjeta Dentechu, razina kvalitete je neosporivo profesionalna, a osoblje prijateljski raspoloženo.
Svaki dio tretmana se plaća te iako je trebalo oko 4-5 tjedana, dobio sam savršenu uslugu za novac koji sam izdvojio. Moj zubar mi je rekao da je ovo bio najbolji stomatološki tretman koji je on ikada vidio u svojoj 30 godina dugoj karijeri.
Nevjerojatna klinika. Pokupili su me iz zračne luke i odvezli do stana koji je bio nasuprot klinici. Svi su se posvetili mom stanju te su raspravljali o mogućim tretmanima. Osoblje je bio izvrsno, stoga rado preporučujem Dentech svima koji traže najbolje stomatološke usluge.

C.D., UK

slika-zuba

Dentech je izvrsna klinika. Dr. Elizabeta je napravila sve moje zube za samo 8 dana u srpnju prošle godine. Mojoj supruzi i meni klinika je osigurala smještaj u elegantnom stanu u neposrednoj blizini. Živimo u Italiji i cijena koju sam platio u Dentechu je upola manja nego što je u Italiji. Tijekom 8 dana uživali smo u prekrasnom gradu. Sve u svemu, cjelokupno iskustvo je bilo izvrsno.

M.A., IT

Oduvijek sam imao problema s preosjetljivošću zuba. Osim toga, nedostajalo mi je nekoliko zuba. Dentechov tim temeljito mi je objasnio u čemu je problem. Tek s nekoliko implantata i krunica vratili su mi davno izgubljeni osmijeh. Sada se napokon mogu nasmiješiti od uha do uha.
Ne mogu dovoljno zahvaliti cjelokupnom timu Dentecha te konzultantia i prevoditeljima također, koji nadilaze sve jezične barijere.

E.D., 

Nevjerojatno stomatološko iskustvo. Imao sam most s 5 zuba, a sa svime sam bio gotov za vrijeme trajanja mog odmora u Hrvatskoj.
Nisam mogao biti sretniji; od prvog trenutka kad sam došao na konzultacije pa sve do posljednjeg posjeta. Svi su bili profesionalni, ljubazni i prijateljski raspoloženi. I dan danas govorim ljudima o svom iskustvu. Iskreno, mislim da nigdje u svijetu nećete naći boljeg zubara.

R.P., UK