Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Politika kolačića

POLIKLINIKA ARISTA

Politika kolačića

Ova pravila o kolačićima (“Pravila”) opisuju što su kolačići i kako ih operater web stranice (“operator web stranice”, “mi”, “nas” ili “naš”) koristi na web stranici dentech.hr i svim njegovim proizvodima ili uslugama (zajedno, “Web stranica” ili “Usluge”).
Trebali biste pročitati ovu Politiku kako biste razumjeli koju vrstu kolačića koristimo, informacije koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste. Također opisuje izbore koji su vam dostupni u vezi prihvaćanja ili odbijanja korištenja kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke sigurnima, pogledajte našu Politiku privatnosti.

Što su kolačići?

Kolačići su mali dijelovi podataka pohranjeni u tekstualnim datotekama koji se spremaju na vaše računalo ili druge uređaje kada se web stranice učitaju u preglednik. Često se koriste za pamćenje vas i vaših preferencija, bilo za jedan posjet (putem “kolačića sesije”) ili za više ponovljenih posjeta (pomoću “trajnog kolačića”).
Privremeni kolačići su privremeni kolačići koji se koriste tijekom vašeg posjeta web stranici, a istječu kada zatvorite web preglednik.
Trajni kolačići koriste se za pamćenje vaših preferencija unutar naše web stranice i ostaju na vašoj radnoj površini ili mobilnom uređaju čak i nakon što zatvorite preglednik ili ponovno pokrenete računalo. Oni vam osiguravaju dosljedno i učinkovito iskustvo dok posjećujete našu web stranicu ili koristite naše usluge.
Kolačiće može postaviti web-mjesto (“kolačići prve strane”) ili treće strane, poput onih koji poslužuju sadržaj ili pružaju usluge oglašavanja ili analitike na web-mjestu (“kolačići treće strane”). Ove treće strane vas mogu prepoznati kada posjetite našu web stranicu, kao i kada posjetite određena druga web mjesta.

Koju vrstu kolačića koristimo?

Neophodni kolačići
Neophodni kolačići omogućuju nam da vam ponudimo najbolje moguće iskustvo prilikom pristupa i navigacije kroz naše web mjesto i korištenje njegovih značajki. Na primjer, ovi nam kolačići omogućuju da prepoznamo da ste izradili račun i prijavili se na taj račun kako biste pristupili sadržaju.

Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići omogućuju nam da upravljamo web stranicom i našim uslugama u skladu s vašim odabirom. Na primjer, prepoznat ćemo vaše korisničko ime i zapamtiti kako ste prilagodili web stranicu i usluge tijekom budućih posjeta.

Analitički kolačići
Ovi kolačići omogućuju nama i uslugama trećih strana prikupljanje agregiranih podataka u statističke svrhe o tome kako naši posjetitelji koriste web stranicu. U analitičkim kolačićima anonimiziramo IP adresu, drugim riječima ne prikupljamo osobne podatke kao što su imena i adrese e-pošte, IP adresu i koriste se kako bi nam pomogli poboljšati vaše korisničko iskustvo na web stranici.

Kolačići društvenih mreža
Kolačići trećih strana s web stranica društvenih medija (kao što su Facebook, Twitter itd.) omogućuju nam praćenje korisnika društvenih mreža kada posjećuju našu web stranicu, koriste naše usluge ili dijele sadržaj pomoću mehanizma označavanja koji pružaju te društvene mreže.
Ovi se kolačići također koriste za praćenje događaja i remarketing svrhe. Svi podaci prikupljeni ovim oznakama koristit će se u skladu s našim pravilima o privatnosti i pravilima o privatnosti društvenih mreža. Nećemo prikupljati niti dijeliti bilo kakve osobne podatke korisnika.

Koje su vaše mogućnosti kolačića?
Ako vam se ne sviđa ideja o kolačićima ili određenim vrstama kolačića, možete promijeniti postavke svog preglednika da izbriše već postavljene kolačiće i ne prihvaća nove kolačiće. Da biste saznali više o tome kako to učiniti ili da biste saznali više o kolačićima, posjetite internetcookies.org

Izmjene i dopune
Zadržavamo pravo izmjene ove Politike koja se odnosi na web stranicu ili usluge u bilo kojem trenutku, a koja stupa na snagu nakon objave ažurirane verzije ove politike na web stranici. Kada to učinimo, revidirati ćemo ažurirani datum na dnu ove stranice. Nastavak korištenja web-mjesta nakon bilo kakvih takvih promjena predstavljat će vaš pristanak na takve promjene. Politika je izrađena s WebsitePolicies.

Prihvaćanje ove politike
Potvrđujete da ste pročitali ovu Politiku i da se slažete sa svim njezinim uvjetima i odredbama. Korištenjem web-mjesta ili njegovih usluga slažete se s ovom Politikom. Ako se ne slažete pridržavati se uvjeta ove Politike, niste ovlašteni koristiti niti pristupati web stranici i njenim uslugama.

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici ili našoj upotrebi kolačića, obratite nam se.

OD NOVOG OSMIJEHA DIJELI VAS SAMO KLIK!