Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Stomatološka ordinacija
u Splitu – Dentech

Tim naše dentalne klinike čine vrhunski i uvijek nasmijani doktori dentalne medicine, dentalni asistenti, dentalni tehničari i specijalisti za komunikaciju s našim klijentima. Smješteni smo u Splitu i opremljeni najmodernijom opremom koja vam pruža sve stomatološke usluge

Vodeći dentalni centar u Splitu

Od dijagnostike do potpuno novog osmijeha na jednom mjestu – štedimo vaše vrijeme i novac!
Dio naše klinike je i moderni CAD/CAM laboratorij kojim upravljaju stručni dentalni tehničari što jamči visoku kvalitetu u svim područjima dentalne protetike

Od poziva do završetka terapije

Od prvog telefonskog poziva do završetka terapije, uvažavamo činjenicu da je svaki pacijent osoba s individualnim potrebama i željama.
Imajući to na umu, naši stručnjaci pridaju veliki značaj suradnji s pacijentom, kako bi mogli ponuditi rješenja za koja vjerujemo da su za individualni slučaj najprikladnija. Naš prioritet je da slušamo vaše želje i vratimo vam osmijeh na lice kakav ste uvijek sanjali

ISKUSTVA | OCIJENE | USPJEH

Stomatološka ordinacija za Vas

Godina iskustva

Nasmiješenih pacijenata

slika-zuba

Facebook ocjena

Pacijenti iz brojnih zemalja

Implantati  |  Fiksna Rješenja  |  Ljuspice

Stomatološke usluge koje izdvajamo

Svakom pacijentu pristupamo toplo, ljudski uz visoko razumijevanje vaših želja i potreba. Za vas smo izdvojili sljedeće usluge

Zubni implantati

zubni-implantati-dentech

Prevladajte gubitak zuba pomoću trajnog, cjeloživotnog rješenja. Vratite osmijeh na vaše lice i odlučite se za dentalne implantate koji su savršena zamjena prirodnim zubima. Napokon ćete opet bez ikakvih problema i bojazni moći jesti vašu omiljenu hranu. Osim toga, zubni implantati osiguravaju potpunu funkcionalnost i stabilnost.


Pogledajte detaljnije

Fiksna rješenja s 4 implantata

07 all-on-4-homepage-8

Inovativna tehnika za zamjenu cijelog osmijeha u najkraćem mogućem roku. Više ne morate ići na dodatne pripremne operacije kako biste vratili osmijeh na vaše lice. Ova metoda omogućuje vam da pomoću 4 implantata nadomjestite cijeli zubni niz u čeljusti. Ovaj tretman idealan je za bezube pacijente i u slučajevima kada ne postoje uvjeti za augumentaciju kosti.


Pogledajte detaljnije

Fiksna rješenja s 6 implantata

all-on-6-homepage-dentech-stomatologija9
Ovo fiksno implanto-protetsko rješenje koristi 6 implantata, a ovom metodom postiže se potpuna rekonstrukcija kod čeljusti s potpunim nedostatkom zubi, a odlikuju je savršena funkcionalnost i stabilnost.

 


Pogledajte detaljnije

Zubne krunice

07 all-on-4-homepage-8

Izvrsna opcija za obnavljanje oštećenih zuba. Vratite svoj osmijeh pomoću inovativnih tehnologija ugradnje krunica ili mostova. Napuknuti frakturirani zub, nedostatna žvačna funkcija, oštećene plombe, malformacije na zubima i promjene boje sada su stvar prošlosti.


Pogledajte detaljnije

Ljuskice za zube

all-on-6-homepage-dentech-stomatologija9

Uz minimalno invazivne zahvate, ljuskice za zube rješavaju estetske nedostatke. Ljuskice nude izvrsno rješenje za popunjavanje praznina među zubima, za tretiranje istrošenih ili neravnih zuba, a idealne su i u slučajevima kada su vaši zubi promijenili boju. Sve je tako brzo i jednostavno; bez boli i prilagođeno vašim prirodnim zubima, jer vaš osmijeh je jedinstven. 


Pogledajte detaljnije

Izbjeljivanje zubi

07 all-on-4-homepage-8

Transformirajte vaš izgled zapanjujućim osmijehom. Izbjeljivanje zubi daje dugotrajne rezultate. Riječ je o i do 6 nijansa bjeljim i svjetlijim zubima. Obratite se Dentech timu kako bi vaš osmijeh zablistao!

Pogledajte detaljnije

SMjEŠTAJ  |  TRANSFER  |  KONZULTACIJE

Posebne pogodnosti za naše pacijente

Za naše klijente obezbedili smo posebne pogodnosti. Želimo da se osećate prijatno kada dođete na konzultacije i da vam pružimo sve na jednom mestu

 ico dentalni turizam krevet Picto_1b

Pomoć oko smještaja

Niste iz Splita? Javite nam se i pomoći ćemo vam oko smještaja

Transfer do naše klinike

Za Vas možemo da organiziramo transfer do naše klinike

ico strelice centar - Dentalni turizam i stomatoloske usluge Picto

Kompletna usluga

Dobijate kompletne stomatološke usluge na jednom mjestu

Besplatan pregled

 Zakažite besplatan prvi pregled i dođite na konzultacije

Zašto odabrati nas?

Za naše klijente obezbedili smo posebne pogodnosti. Želimo da se osećate prijatno kada dođete na konzultacije i da vam pružimo sve na jednom mestu

Vodeća dentalna klinika

Jedna smo od vodećih dentalnih klinika u Hrvatskoj!

Bez boli i bez problema

Osjećajte se kao kod kuće, a mi ćemo se pobrinuti da svi zahvati i tretmani prođu bez problema i bez boli.

Guaranteed Results

Naša klinika i laboratorij opremljeni su najnovijom i najmodernijom stomatološkom opremom i dijagnostikom.

Kvaliteta našeg rada

Sigurni smo u kvalitetu našeg rada te na brojne stomatološke usluge nudimo i jamstvo.

Pristušačne cijene

Naša misija je svima ponuditi visoku kvalitetu dentalnih usluga uz pristupačne cijene.

Besplatan prvi pregled

Kod nas je prvi stomatološki pregled uvijek besplatan kako bismo svima pružili priliku dobiti pravi uvid u zdravlje svojih zuba i, naravno, upoznati naš tim stručnjaka.

Organizujemo sve za vas

Ako imate problema s pronalaženjem odgovarajućeg prijevoza, slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo sve organizirati umjesto vas.

Plaćanje na razne načine

Kod nas možete plaćati na razne načine: gotovinom, kreditnim karticama i bankovnim transferima, ovisno o vašim željama.

OSMIJEH  |  ZDRAVLJE  |  KVALITETA

Pacijenti o nama

Stvaramo ljepše osmijehe uz pristupačne cijene!
Što zadovoljni pacijenti kažu o nama

slika-zuba

Imala sam 17 krunica, tretirana su mi 4 korijenska kanala, dobivala sam nove ispune i nikada nisam bila sretnija nego što sam sada. Zaista profesionalna usluga i fantastično osoblje Dentecha koje sam rijetko viđala. Cjelokupni tim stručnjaka uvijek je spreman pomoći i zato im dajem ocjenu 10/10. Dentech, hvala vam za vaše nevjerojatne stomatološke usluge.

L.K.

Upravo sam imao potpuni tretman ugradnje zubnih implantata i doista sam zadovoljan rezultatima. Neću reći da me ništa nije boljelo, ali kada sam vidio rezultate, zaboravio sam što se događalo tijekom tretmana. Mogu samo reći da je cjelokupni tim stručnjaka iz Dentecha bio jako ljubazan, stoga ću ih svima uvijek rado preporučiti.

B.E.

slika-zuba

U travnju i listopadu 2018. godine u stomatološkoj klinici Dentech obavio sam opsežne tretmane ugradnje zubnih implantata i vrlo sam zadovoljan konačnim rezultatima. Ne manje važno, ali zadovoljan sam i s cijenama stomatoloških usluga. Osoblje u Dentechu bilo je vrlo ljubazno i profesionalno. Svakako preporučujem Dentech svima koji traže savršenu kombinaciju prvoklasnih stomatoloških usluga i grad prepun zanimljivosti i raznih događanja.

R.K.

DENTALNA KLINIKA

dentech-logo2-1024x395

Našu dentalnu kliniku čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u svim granama stomatologije. Smješteni smo u srcu Dalmacije – Splitu i s veseljem pomažemo pacijentima iz svih dijelova Hrvatske, Europe i svijeta.

    five star ClinicFiveStarTreatment
    five star ClinicFiveStarTreatment

    Pišite nam

    © 2020 Dentech