Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Protetika

Protetski nadomjesci izrađeni od vrhunskih biokompatibilnih materijala!

“Ponekad kada je oštećenje zuba preveliko, odnosno kada je došlo do te mjere da ga stomatolog mora izvaditi, posežemo za protetskim rješenjima.”

Zubna protetika i moderne tehnologije

Protetika je grana stomatologije koja je u posljednjih deset godina posebno razvijena kao rezultat razvoja moderne tehnologije.

ZUBNE KRUNICE | ZUBNE LJUSKICE | ZUBNE PROTEZE

Protetika i usluge koje izdvajamo

S našim pacijentima uvijek i rado dijelimo naše stručne savjete i želimo ih educirati o važnosti brige o oralnom zdravlju i higijeni, kao i mogućnostima koje nam danas moderna stomatologija nudi.

Zubne krunice

zubne-krunice

U slučaju kada su zubi oštećeni, a ispuni ne mogu dovoljno pomoći, idealno rješenje su krunice koje obnavljaju oštećeni zub i pružaju estetski napredak vašeg osmijeha.

Zubne krunice izrađuju naši iskusni dentalni tehničari u profesionalnom zubnom laboratoriju. Oni brinu o izvornom obliku oštećena zuba. Danas postoje i različiti materijali od kojih se krunice izrađuju, a uglavnom je riječ o kombinaciji metala i keramike.

Pogledajte detaljnije

Zubne ljuskice

zubne-ljuskice
Ljuskice za zube važan su alat u estetskoj stomatologiji. Stomatolog može upotrijebiti samo jednu ljuskicu za obnavljanje jednog zuba koji je oštećen ili obojen, ili pak više njih kako biste dobili željeni osmijeh.

Mnogo ljudi ima relativno male/kratke zube što rezultira velikim slobodnim prostorima u usnoj šupljini koje ortodoncija ne može popuniti.

Pogledajte detaljnije

Zubne proteze

zubne-proteze

Zubna proteza je nadomjestak za zube koji nedostaju, kao i tkiva povezana s tim zubima. Proteze se izrađuju od posebnih materijala poput akrilata i smole, keramike te ponekad i lakog metala.

Zubne proteze u potpunosti oponašaju izgled i funkcioniranje prirodnih zubi.

Pogledajte detaljnije

Zubni most

zubni-most

Zubni most fiksni je nadomjestak koji se koristi za zamjenu zuba koji nedostaje (ili više njih) trajnim spajanjem na umjetni zub ili implantat. Mostovi se izrađuju s keramičkim krunicama ili u kombinaciji sa zubnim implantatima.

Preporučujemo vam zubni most u situaciji kada nedostaje više zubi u nizu i kada zubi koji bi trebali biti nosači budućeg mosta imaju velike ispune i liječene korijenske kanale.

Pogledajte detaljnije