Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Zubne ljuskice

Ugovorite besplatan pregled i konzultacije za ugradnju keramičkih ljuskica u Dentech klinici

“Stomatolog može upotrijebiti samo jednu ljuskicu za obnavljanje jednog zuba koji je oštećen ili obojen ili više njih kako biste dobili željeni osmijeh.”

Obratite nam se s povjerenjem i ugovorite svoj besplatni pregled u Dentech dental centru!

zubne-ljuskice-denteck-split

Vrste zubnih ljuskica

Keramičke ljuskice izrađene su od raznih vrsta keramičkih materijala. Pretežno je to glinična keramika te razne vrste staklokeramike, odnosno Emax-a. Za postavljanje Emax ljuskica koriste se posebni cementi, stoga je potrebno iskustvo i stručnost vašeg stomatologa, kako bi rezultat bio blistav i trajan osmijeh. Također, imaju veoma glatku površinu zbog čega ne mijenjaju boju. Njih odlikuje snaga i otpornost, vrhunska estetika zbog refleksije svjetlosti i bijela boja te one tako u potpunosti imitiraju prirodne zube.

Tko je najbolji kandidat za zubne ljuskice?

Najbolji kandidati za postavljanje zubnih ljuskica su osobe koje imaju zdrave zube i dobru oralnu higijenu, a sa zubnim ljuskicama žele poboljšati izgled svoga osmijeha.

Zubne ljuskice - čemu služe?

Višestruke zubne ljuskice idealne su za ispunjavanje trokutastih prostora između zuba koji su uzrokovani povlačenjem zubnog mesa ili samom morfologijom zuba. Osim toga, idealne su za produživanje zuba koji su se s vremenom istrošili ili skratili, kao i za ujednačavanje boje zuba te postizanje njihove simetrije.

GARANCIJA | KVALITETA | USPJEH

Zašto zubne ljuskice?

Ljuskice za zube vrlo su traženo estetsko rješenje za korigiranje određenih nedostataka ili poboljšanja same estetike zuba. Predstavljaju tanki sloj materijala, to jest keramike koja prekriva prednji dio zuba. Ovakve zubne ljuskice oponašaju prirodne zube i time se prilagođavaju usnoj šupljini, ne gube boju i odlikuju ih čvrstoća i trajnost.

Mnoge su prednosti zubnih ljuskica. Pomoću njih korigiramo nedostatke kao što su razmaci, mrlje (korekcija boje), istrošenost, oblik ili položaj zubi…

One omogućuju potpuno prirodan izgled i postaju dugotrajno i kvalitetno rješenje za poboljšanje osmijeha.

lepi-beli-izbjeljeni-zubi-dentech-split

Postavljanje ljuskica ne zahtijeva vrijeme oporavka te se s blistavim osmijehom možete odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Prije odluke, preporučujemo konzultacije kod naših stručnjaka kako bi utvrdili jeste li kandidat za zubne ljuskice. Od naših ćete stomatologa dobiti sve informacije o prednostima ljuskica za zube te preporučeni postupak za njihovu ugradnju. Pregled obuhvaća dijagnozu svih vaših zubi. Nakon pregleda slijedi analiza i planiranje vašeg osmijeha. U toj fazi možete postaviti sva pitanja vezana za proces ugradnje zubnih ljuskica.

NJEŽNO | ČISTO | BIJELO

Postupak izrade
i postavljanja zubnih ljuskica

Postavljanje ljuskica nježan je proces te obuhvaća minimalno ili nikakvo brušenje samoga zuba. Nakon što se odlučite za zubne ljuskice, slijede dva posjeta stomatologu. Duljina trajanja svakog posjeta ovisi o stanju vaših zubi i broju ljuskica koje je potrebno napraviti. Jedini uvjet za zubne ljuskice su zdravi zubi. No, imaju li vaši zubi nedostatke koji sprječavaju ugradnju zubnih ljuskica, naši će stručnjaci prvo izliječiti zube te nakon toga krenuti u postupak izrade.

2-dentech-36-modeli-mladi-par-zubne-ljuskice-featured-web

Nakon brušenja uzima se otisak za izradu preciznog modela na osnovu kojeg naši tehničari izrađuju ljuskice. U našem laboratoriju izrađujemo kvalitetne cirkon-keramičke ljuskice od raznih vrsta keramičkih materijala koji ovise o indikaciji. Zubne ljuskice vraćaju prirodnu funkcionalnost i izgled zubi te predstavljaju savršeno protetsko rješenje.

Do izrade konačnih ljuskica možemo izraditi i privremene ljuskice za zaštitu zubi. Tako možete vidjeti kako bi vaše ljuskice mogle izgledati i napraviti izmjene ako za to ima potrebe. Debljina ljuskica varira od 0.5 pa do 0.7 milimetara. Kada su konačne ljuskice izrađene, zahvat za postavljanje istih izvodi se uz lokalnu anesteziju i potpuno je bezbolan.

Trebate konzultacije?

Javite nam se!

U stomatološkoj ordinaciji Dentech čekaju vas stručni i uvijek dobro raspoloženi stomatolozi.

Zatražite besplatne konzultacije i upoznajte naš tim!
Pozovite nas ili ispunite podatke, a mi ćemo Vam se javiti u najbržem mogućem roku.

Suglasnost