Slušamo vaše želje i potrebe

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

English       German       Italian

dentech-logo2-1024x395

Tim DENTECH Stručnjaka

Volimo vaš osmijeh!

Upoznajte naše stručnjake, ljude koji brinu o vašem osmijehu. Osim što volimo naš posao i redovito se educiramo u svim poljima dentalne medicine, svakom pacijentu pristupamo toplo, ljudski uz visoko razumijevanje vaših želja i potreba.

ISKUSTVO  | USPJEH  |  ZADOVOLJSTVO

Naši stomatolozi – Vama na usluzi

dr. med. dent. Ivan LUKŠIĆ

Ivan Lukšić rođen je 3. listopada 1994. godine u Splitu, živi u Kaštel Starom.
Stomatološki fakultet u Zagrebu upisuje u akademskoj godini 2013/2014. Naš dr. Lukšić bio je predsjednik Udruge studenata grada Splita od 2015. godine do 2017. godine. U tom vremenu vodio je razne projekte, većinom humanitarnog karaktera.Znanstvenim radom se počeo baviti 2016. godine, a dobitnik je Rektorove nagrade za individualni znanstveni rad u akademskoj godini 2016./2017.
Dr. Lukšić sebe najbolje vidi u implantologiji i protetici.

dr. med. dent. Ivan MUŠE

Ambiciozan i marljiv doktor. U toku svog radnog života skupio je pozamašnu količinu znanja i vještina, naročito u restaurativnoj dentalnoj medicini i endodonciji.
Sama endodoncija mu je osobno najdraži dio dentalne medicine, bilo da se radi o klasičnoj ili strojnoj tehnici endodoncije.
”Zdrav i zadovoljan pacijent je meni uvijek imperativ u radu.” – dr.Muše

dr. med. dent. Specijalist Ortodont Goran GAŠPAR

Rođen 24.11.1977. u Zagrebu. Osnovnu školu i gimnaziju je završio u Pločama. Stomatološki fakultet je završio 2003. u Zagrebu. Specijalizirao ortodonciju od 2006.-2009. godine te postao specijalist ortodoncije. Doktorski studij biologije novotvorina upisao 2010. godine. Autor je i koautor više znanstvenih članaka od kojih su neki indeksirani u CC.

Surađuje s KBC Split, KB Dubrava i univerzitetskom klinikom za maksilo-facijalnu kirurgiju Ludwig Maximilian Universitat Munchen.

dr. med. dent. Nika BOCA BOROVIĆ

Naša dr. Nika je uvijek nasmijana, vedra i pristupačna. U radu s pacijentima je ljubazna i strpljiva, a posebno je raduje rad s djecom. U slobodno vrijeme ide na izlete u prirodu sa svojim kućnim ljubimcima.

dr. med. dent. Elizabeta BRKLJAČA VULETIĆ

Dr. Elizabeta Brkljača Vuletić stekla je dugogodišnje iskustvo u radu s pacijentima svih dobnih skupina u raznim područjima stomatologije.
Uvijek vedra i nasmijana, brine o zdravlju osmijeha brojnih domaćih i stranih pacijenata. Kako bi izliječila vaše oralne probleme poput upale desni, karijesa, parodontalnih i ostalih bolesti, uvijek pruža najbolje savjete i rješenja bez nepotrebnog vađenja prirodnih zuba.

ivan-frka-separovic-web

dr. med. dent. Ivan Frka ŠEPAROVIĆ

Za vrijeme studiranja na Medicinskome fakultetu u Splitu Ivan Frka Šeparović bio je predsjednik Organizacije studenata dentalne medicine u Splitu DentiST, s kojom je predstavljao Fakultet na međunarodnim smotrama. Tijekom studija osvojio je Dekanovu i Rektorovu nagradu za izvrsnost. Član je Hrvatskoga društva za estetsku medicinu i posjeduje certfikate za injekcijske metode botoksa i hijaluronskih filera. U Zürichu je stekao titulu certificiranoga iTOP instruktora 2022. godine.
Dr. Frka sebe najbolje vidi u granama estetske stomatologije i medicine.

lucija-rakocija-web

dr. med. dent. Lucija RAKOCIJA

Ako želite prebroditi strah od posjeta stomatologu, tu je naša dr. Lucija Rakocija. Stomatološki je fakultet završila u Zagrebu s visokim prosjekom ocjena, a još kao studentica je stekla vrijedno iskustvo radeći u nekoliko privatnih stomatoloških ordinacija. Volontirala je na Zavodu dječje dentalne medicine i sudjelovala na stručnim tečajevima i kongresima. Svoje interese usmjerava na protetiku i namjerava se dalje educirati u tom području. Krasi je entuzijazam i strpljenje, posebno s najmladima, koje uči prvim koracima u dentalnoj higijeni.

tamara-vegar-web

dr. med. dent. Tamara VEGAR

Doktorica Tamara rođena je u Banja Luci, BiH. Osnovnu i srednju školu završila je na Hvaru, a fakultet dentalne medicine završava u Splitu 2014. godine. Bavila se dentalnom medicinom 7 godina, nakon čega završava brojne edukacije za estetiku lica te metode mršavljenja. O svom hobiju kaže: “Shopping je moj cardio!”

OSMIJEH  | PAŽNJA

Dentalni asistenti

Antonija SMAJLOVIĆ

Naša je Antonija, kao što joj i prezime govori, uvijek nasmijana, vedra i vesela. Za sebe kaže da je kreativni vodenjak koji u slobodno vrijeme voli izrađivati razne predmete od drveta, odlaziti s društvom u prirodu i zabavljati se.

Antonija JERČIĆ

Dentalna asistentica Antonija dio je mladih snaga Dentecha. Uživa u svom poslu te pomaže našim stomatolozima i kod najkompliciranijih tretmana i zahvata. Voli djecu i druženje, voli i sve vezano uz ljeto pa će vam bez problema preporučiti najbolje plaže Splita i okolice.

 

Ana ČULIN

Dentalna asistentica Ana najsretnija je kad pacijenti iz naših ordinacija izađu s osmijehom. Voli svoj dentalni poziv i pomaže u realizaciji rješenja za najsloženije dentalne izazove. Sretnete li je u čekaonici, Ana će za vas pronaći termin koji vam najviše odgovara.

ivan-buzov-web

Ivan BUZOV

Naš dentalni asistent Ivan ovaj posao voli upravo zbog rada s ljudima i brige o njihovom zdravlju, dinamičnosti te urednosti i čistoće okruženja u kojem se nalazi. U slobodno vrijeme voli zabavu, izlaske i sportske aktivnosti s dragim mu ljudima!

kristijana-koprcina-web

Kristijana KOPRČINA

Kristijana je pravi veseljak u našoj ordinaciji. Za sebe kaže: “Volim kad iz ordinacije ljudi izadu sretni i zadovoljni. Uživam u dobrom društvu, planinarenju, čitanju knjiga i druženju sa svojim psom”.

sanja-peric-web

Sanja PERIĆ

Naša je Sanja prava zubić vila! Za sebe kaže: “Volim posao koji radim i sretna sam kada pacijenti iz naše ordinacije izađu zadovoljni.” U slobodno vrijeme, svoje vrijeme voli iskoristiti za dobar film, i duge šetnje sa svojim psom.

ESTETIKA  |  KREATIVNOST

Dentalni tehničari

Anita MATIJAŠ

“Tehničarka Anita je kreativna duša koja najviše voli rad u keramici, a posebno je motivira vraćanje osmijeha pacijentima. U slobodno vrijeme bavi se crtanjem i slikarstvom.

 

ante-vucak-web

Ante VUČAK

Tehničar Ante u struci najviše voli raditi digitalni dizajn zuba i rad sa CAM masinama jer tako za svakog pacijenta dobijemo optimalan spoj mikronske preciznosti mašine i kreativne slobode i estetike u dizajnu. U slobodno vrijeme voli putovati i provoditi vrijeme sa svojim psima.

Martina MIŠKOVIĆ

Martina je dio tima zaslužnog za kreativno stvaranje novih osmijeha. U laboratoriju uvijek ima puno posla, a najsretnija je kad su pacijenti zadovoljni. Poput svih u Dentechu, voli putovanja i druženja s dragim ljudima.

KOMUNIKATIVNOST  |  POSVEĆENOST

Komunikacija s klijentima i marketing

Maja TVRDIĆ

Maja komunicira s našim klijentima iz cijelog svijeta, profesorica je engleskog i talijanskog. Dogovarate li svoj termin ili šaljete upite mailom, odgovorit će vam upravo naša Maja. Osim posla, za sebe kaže kako voli čitati, kuhati i provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima.

Palmina KOSOR

Palmina je voditeljica Dentechovih marketinških aktivnosti. Diplomirala je na marketingu, društvenim medijima i odnosima s javnošću. U poslu je posebno raduje izrada kreativnih materijala, a u privatnom životu uživa u jedrenju, druženju s prijateljima i šetnji sa psima.